Printesa, dansati ?!

In sambetele mohorate, cu ploaie si vant si vreme uracioasa, parca nici nu-ti vine sa te dai jos din pat, atat de adormit/a esti. Nu indraznesti sa scoti nici macar un deget de sub plapuma, chiar daca cu o seara inainte ai dansat cat te-au tinut picioarele pe acordurile celor de la Formatia Bucuresti.

Acum, de dimineata, vrei o cafea buna, aburinda si, daca se poate, aceasta sa iti fie servita la pat de tipul ala misto care te-a invitat la dans seara trecuta, la nunta verisoarei tale. Norocoasa, pe langa ca a fost o mireasa nespus de frumoasa, a avut si o formatie nunta pe cinste, care a intretinut atmosfera de la inceput pana la sfarsit, iar artistii au reusit ceea ce nu prea multe formatii nunta pot: sa scoata toate categoriile de varsta pe ringul de dans.

Mintea ti-e incetosata si incerci sa iti amintesti numele lui, al barbatului sarmant care te-a cucerit printr-o singura privire. Ai simtit ca-ti fuge pamantul de sub picioare atunci cand ti-a intins cu fermitate mana lui barbatoasa si te-a intrebat languros daca dansezi. Cum ai fi putut sa-l refuzi, cand te-a privit atat de patrunzator ? Nici daca se aduna marea majoritate de formatii nunta Bucuresti, nu ti s-ar fi parut atat de intens dansul vostru; de fapt, dansul in sine, respectiv muzica, au contat mult prea putin, caci te-ai lasat purtata pe bratele lui si nu ai facut deloc o alegere gresita, caci cavalerul era un bun dansator si parea ca se pricepe foarte bine la a-si masura pasii si a-i ghida pe ai tai.

In zapaceala ta, incepi sa-l cauti pe facebook, dar cum poate fi gasit un tip al carui nume de familie nu il stii, prieteni comuni nu ai habar sa aveti, iar prenumele sau abia daca ti-l amintesti asa, vag ? Dezamagita, ajugi sa cauti repertoriul de la o formatie nunta Bucuresti pe care stii tu ca ai mai auzit-o, in speranta ca vei gasi printer respectivele piese si melodia pe care ati dansat impreuna. Ce copilarie, doar nu te gandesti ca prin auzul a unor simple acorduri, brusc, vei reception de la Univers detalii referitoare la printul tau necunoscut, nu-i asa ?!

Nu trebuie sa pleci capul nici macar o clipa, printesa, el, printul tau, va aparea atunci cand te astepti mai putin, ai sa vezi, ai incredere si mai ales rabdare. Stiu ca tot asta iti ceri tu de la tine in ultima perioada, dar vei vedea mai curand decat ai sperat ca toate aceste eforturi se vor concretiza in ceva minunat, ceva ce ti-ai dorit de foarte mult timp sa traiesti alaturi de persoana potrivita, asa ca nu lasa frumusetea ochilor tai sa fie umbrita de nicin gand sumbru.

Acum, sa ne intoarcem la treburi mai serioase si sa debutam asa cum  se cuvine in frumoasa zi de sambata, care are inca de acum un inceput promitator, avand in vedere ca azi este after party-ul nuntii. Cine stie ce surpriza placuta vei avea acolo si cu cine te vei reintalni, asa ca odihneste-te, trebuie sa arati impecabil si sa ai o tinuta pe masura !