Un cadou de Craciun

Se apropie Craciunul, voi ce cadou le veti face iubitelor voastre? Anul acesta Mosul ii va aduce frumoasei mele un inel, dar va rog sa nu ii spuneti inca nimic.

Astept acest moment de ani buni si vreau ca totul sa fie foarte frumos, vreau sa in acest an sa ii spun cat de mult o iubesc si ca vreau sa imi fie mereu aproape. Daca ea va alege sa spuna da atunci ne vom pregati de nunta.

Deja mi-o imaginez intr-o superba rochie alba, imi imaginez cum voi intra cu ea in restaurant pe acordurile unei formatie nunta. Vreau sa fac totul ca ea sa fie fericita si ca relatia noastra sa treaca la urmatorul pas.

Stiu deja ca ei ii plac nuntile la care participa formatii nunta, tocmai de aceea voi incerca in aceste luni sa aflu care este cea mai buna formatie, care dintre formatii canta melodiile noastre preferate si care ar putea fi libere pentru o nunta la data pe care impreuna o vom stabilii.

Sper sa nu ma dau de gol si inelul sa fie oferit in cea mai speciala seara din an. Mai apoi sa puteam cauta impreuna o formatie nunta Bucuresti(www.formatiabucuresti.ro), daca eu nu o voi gasi deja pe cea mai speciala dintre formatii nunta Bucuresti.

Pana acum am intrat doar pe formatia Bucuresti, o formatie cu care ne-am intersectat la o nunta si care ne-a lasat o impresie foarte placuta. Cum nu vrem sa facem o gaura in buget voi cauta formatii nunta Bucuresti pret, pentru a alege o formatie nunta Bucuresti pret buna care sa ne incante si care sa aiba si un pret accesibil. Vreau sa avem o nunta ca in povesti, de care sa ne amintim peste ani. Voi ce parere aveti sa o cer acum sau sa las inelul pentru cadoul de Craciun?