Surprinde-ti iubita de 8 martie, fa-i un cadou inedit

Mai este doar o zi pana la 8 martie si tu inca nu ai reusit sa gasesti cadoul potrivit pentru ea ? Parca iti ticaie ceasul in timpane si nu intrezaresti nicio solutie salvatoare. Scenariul ideal ar fi ca tu sa gasesti ceva care a o surprinda in mod placut, dar si acest deziderat ramane in continuare greu de materializat, avand in vedere cate amintiri comune aveti pana in prezent impreuna. Asadar, ce-ti ramane de facut in putinul timp care se scurge cu pasi repezi ?!

Bineinteles, clasicele flori nu pot sa lipseasca, dar parca mai frumos sunt acordate pe ritmuri ale unei formatii nunta Bucuresti pe care ati avut placerea sa o ascultati amandoi la nunta verisoarei ei, nu ?! Stii prea bine ca verisoara respectiva mereu i-a ras in nas ca a reusit sa arvuneasca fix acea formatie nunta dorita si de prietena ta, motiv pentru care inca de atunci intrele ele exista sicane tipice muieresti, in conditiile in care a ta a ramas nemaritata si cealalta i-a luat-o inainte. Evident ca tu nu poti intelege intrecerea asta dintre femei, dar ai face bine nici sa nu-ti bati capul, asculta sfaturile celor de la Formatia Bucuresti si ocupa-te de pregatirile tehnice ale unei nunti.

Cauta formatii nunta acum, cat inca mai ai timp, caci odata intrat in sezonul nuntilor, atunci cand multa lume e plecata in vacanta de vara, nu iti va fi prea la indemana sa te apuci fix atunci sa programezi in ritm galopant toate detaliile unei nunti. Poate inca nu esti hotarat pe deplin, dar nu strica sa fii informat, chiar daca poate ceea ce vei gasi pe internet mai tarziu se va dovedi a fi folosito pentru o alta persoana apropiata tie, deci nu iti va folosi la propria nunta.

Daca te itnereseaza o anume formatie nunta Bucuresti, afla ca vei avea parte de momente dificile in cele ce urmeaza, caci pe piata bucuresteana, desi artistii sunt nenumarati, cei care au ajuns sa-si castige notorietatea sunt mereu ocupati, uneori sunt planificati la evenimente chiar cu cate unu sau doi ani in avans, deci pregateste-te pentru telefoane interminabile. Totusi, nu te descuraja, caci pana la urma vei gasi pe cineva si pe placul tau si al viitoarei tale sotii, totul e sa o convingi pe ea sa faceti acest pas important impreuna.

De ziua ei, fa-o cea mai fericita femeie din lume, stii prea bine ca merita, ca ti-a demonstrat pana acum ca ea este THE ONE, asa ca nu mai astepta, nu mai da voie timpului sa-si lase amprenta pe amintirile voastre si faceti altele noi, mai vii si mai indraznete ca oricand, iar ideea unei cereri in casatorie de 8 martie e cadoul perfect, cum nici nu-ti puteai inchipui altul mai bun. Ia-ti inima-n dinti, niste flori frumoase, ganduri curate la tine, dar nu uita inelul. Incearca sa iti imaginezi cum va decurge cea mai importanta secventa din viata voastra impreuna de pana acum si nu o mai lasa sa se lase ceruta !