Idei de petrecere a timpului in serile ploioase si friguroase

Desi zilele trecute cochetam cu totii cu primavara si totul parea ca ne merge struna, capricioasa din fire, ne-a intors spatele si a plecat taman pe cand ne pregateam sa ne rearanjam garderoba si sa scoatem tinutele subtiri spre purtare. Acum, ca ne-am trezit pe nepusa masa din nou cu temperature scazute, cu zile capricioase de pseudoprimavara, stam in casa si privim de dupa geam cum ploua, cum vantul se infurie si se izbeste puternic si ne spulbera toate iluziile unui weekend caldut la munte.

Si te trezesti in serile tarzii ca dai scroll dupa scroll pe net. Si vezi postarile foarte animate ale prietenilor de pe diferitele retele de socializare si asa isi amintesti de cate un party la care te-ai simtit bine si incerci sa-ti reamintesti numele acelei formatii nunta care efectiv ti-a dat lumea peste cap. Asa ajungi sa cauti o anumita formatie nunta, dar cautarile iti spun zadarnice. Pentru ca ti se prea poate parea penibil sa suni gazda evenimentului asa, din senin, brusc, te pomenesti ca ajungi sa cauti formatii nunta Bucuresti, dar nu ai izbanda. Totusi, nu te dai batut, o chemi si pe ea sa te ajute, caci stii prea bine ca femeile au memorie de elefant. Impreuna incercati sa elucidati misterul, dar la marele eveniment la care ati asistat si voi ea a fost intr-atat de inversunata de mireasa care i-a luat-o inainte, incat nu mai retine alte detalii decat faptul ca rochia a fost prea frumoasa pentru mireasa care trebuia sa fie ea, nu cealalta si nu din pricina faptului ca ar fi vrut mirele respectiv, ci pentru ca tu inca nu ai cerut-o, desi ea iti bate apropouri tot mai ostentativ, pe care insa alegi sa le ignori in continuare.

Te gandesti ca s-ar putea sa fie Formatia Bucuresti, dar parca nu esti complet convins, asa ca tu, adancit in gandurile tale, nu realizezi pe ce teren mlastinos ai inceput sa pasesti si pana sa te dumiresti, deja esti in ghearele felinei care pare sa fie hotarata de asta data sa nu te scape pana nu obtine un raspuns clar si precis de la tine: cand o ceri ?! Brusc realizezi ca totul a pornit de la o formatie nunta Bucuresti care poate nici macar nu era atat de importanta, dar iata ca topicul zilei s-a conturat frumos, asa incat te vezi nevoit sa intervii, sa explici, sa clarifici, dar ea, cucoana ta, stie una si buna: vrea sa se marite, de preferat cu tine !

Nu intrezaresti nicio sansa de scapare, iar tunelul parca brusc s-a intunecat si luminita de la capatul lui fuge de tine. Ce sa faci, doar nu poti lasa femeia sa se certe de una singura, nu-i asa ? Doar esti un gentleman, zau asa ! Si daca stai bine sa te gandesti, poate chiar are dreptate, ai si tu o varsta deja, stii de ce e capabila, realizezi ce ati construit impreuna, asa ca ce retineri ai, cine pe cine si de ce trebuie sa mai convinga, oare pasul cel mare e intr-adevar atat de gigantic ? Iata cateva teme de dezbatere interioara pentru serile ploioase si friguroase.