Si eu, eu cand ma casatoresc ?

De ceva vreme tot cauti formatii nunta pe internet. Imbufnata, decizi brusc sa inchizi laptopul, caci nimic nu pare ca-ti satisface gusturile, chiar daca se gasesc o multitudine de formatii nunta Bucuresti din care sa fai o minima selectie. Totusi, cazuta pe ganduri si abatuta, constati cu stupoare ca, de fapt, nici macar nu esti suparata pe rezultatele neconcretizate ale cautarilor tale internautice. Ceea ce te macina pe tine e faptul ca deja pentru a nu stiu cata oara tu faci aceste cautari, dar ele tot nu sunt pentru tine; inca o data te dovedesti a fi o prietena buna, motiv pentru care o ajuti pe viitoarea mireasa in a-si alege ea mai buna formatie nunta posibila pentru marele eveniment din viata ei.

Stai si iti eanalizezi viata. Ce ai facut pana acum, unde te gasesti in acesta etapa a vietii tale si care iti sunt oamenii care inca iti mai sunt alaturi si fara de care nu ti-ai putea imagina existenta ta. Bineinteles ca tot aici sunt parintii tai, fratii si surorile, prietenele tale cele mai bune, dar in dreapta ta nu vezi o prezenta masculina stabila si acest lucru te pune pe ganduri. Te tot analizezi si incerci sa vezi ce au ele, prietenele tale care s-au maritat deja sau celelalte, care urmeaza in viitorul apropiat sa faca acest pas deisiv, in timp ce tu, tu te ai tot pe tine si cam atat. Asta nu ar fi un lucru rau, nici de departe, dar parca ai vrea si tu sa inceipi sa cauti o formatie nunta Bucuresti pentru tine si nu tot pentru prietenele tale cele mai bune, care par a se marita pe banda rulanta, ca si cum ti-ar face tie-n ciuda, vesnica burlacita a clanului.

Cu toate ca ai dat peste Formatia Bucuresti, care ti-a incantat auzul intr-un mod placut, melodios, nu trebuie sa renunti la cautarile din domeniul asta, caci nu se stie niciodata cand printul va sosi in imediata ta vecinatate si il vei fermeca iremediabil, asa incat atunci va sosi intr-adevar momentul in care, printre altele, vei avea nevoie de o formatie de nunta pentru propriul eveniment grandios si graitor din existenta ta de femeie.

Nu ai motive reale pentru care sa te descurajezi singura si nici nu meriti sa lasi nimanui ocazia sa-ti dea sfaturi despre cum sa iti traiesti viata, asa incat sa n-o mai faci singura. Esti  o femeie puternica, realizata, iar tot ceea ce ai dobandit ai facut-o prin propriile forte, asa ca tot in tine cauta puterea si determinarea de a-ti pastra optimismul caracteristic, de a-ti ridica privirea spre noi orizonturi in speranta unor idealuri la care sa lucrezi zi de zi pana la a lor concretizare.

Asadar, nu te mai preocupa cu intrebari existentiale atunci cand te simti melancolica, sau cel putin nu iti investi si ultimul dram de enerie in solutionarea unor mistere existentialiste care nu intotdeauna depind in totalitate de tine. Mult mai bine ar fi sa incerci sa traiesti fiecare clipa ca si cum la fiecare pas te asteapta o noua aventura, in care sa pornesti cu sufletul curat.