Rezolutie pentru 2016

Dupa cum bine stiti ca ne indeamna superstitiosii, se spune ca e bine ca la ora 00.00, adica la trecerea dintre ani, in secunda 0, cand 2015 s-a transformat in 2016, ar fi fost indicat sa va sarutati cu persoana pe care o iubiti, sau macar cu cea care v-ati dori sa va casatoriti. Aceste doua deziderate nu sunt neaparat necesare impreuna, dar nici nu se exclud, asa ca iata inca o libertate totala de a alege de care sper c-ati stiut sa profitati atunci cand v-ati gandit la o formatie nunta pentru urmatoarea petrecerea, eveniment la care sperati sa fiti protagonisti.

In eventualitatea in care n-ai reusit sa triezi multitudinea de formatii nunta, asigura-te ca ti-ai triat partenerii, asa incat sa fii sigura care e alesul. Gandeste cu capul, actioneaza cu inima, bazeaza-te uneori si instinct si poate toate aceste ingrediente secrete iti vor asigura o intrunire cu Formatia Bucuresti, pe care sa o convingi sa-ti cante la nunta, asta daca te vei alege cu una.

Daca totusi nu ati reusit sa bateti palma cu vreo formatie nunta bucuresti, ar fi indicat prima data sa verificati daca in dreapta dvs. se afla macar vreun potential sot. Daca raspunsul este negativ, verificati totusi pentru siguranta si in partea cealalta si apoi de jur imprejur, la 360 de grade. Daca negativismul persista, macar incarcati-va dvs. cu o supradoza de optimism si imaginati-va multitudinea de oportunitati care se pot ivi in 2016 daca sunteti suficient de inspirata sa lasati sansele sa va surprinda si sa raspundeti provocarilor pe care vi le aduce noul an.

Nu va ingrijorati, caci aveti suficiente formatii nunta bucuresti din care sa alegeti, la fel cum barbati sunt si vor mai fi cu duiumul, insa trebuie sa va intrebati si apoi sa va raspundeti tot sinelui dvs. daca intr-adevar va aflati la momentul oportun din viata dvs. pentru a face un astfel de pas, sau mai bine zis daca sunteti acum dezirabila la modul de a fi considerata material bun de sotie.

Sinceritatea adesea doare, dar ea ne este necesara in fiecare zi a vietii noastre, iar daca noi ne mintim, atunci de ce ne-am astepta la un altfel de comprotament, diametral opus, din partea celorlalti ?! Poate 2016 este momentul prielnic pentru a incepe a ne aprecia la adevarata noastra valoare, asa incat, chiar daca nu ne va placea rezultatul obtinut, sa invatam sa ne impacam cu noi, dar in acelasi timp sa ne constientizam punctele slabe si, in timp, sa ajungem sa le transformam in atuuri. Ce ziceti, doamnelor, nu e o rezolutie bunicica pentru 2016 ? Intr-adevar, nu e de negat faptul ca maritisul ar fi un plus enorm de bifat pe lista dorintelor in 2016, dar haideti mai bine sa ne cosmetizam pe noi in asa fel incat sa ne placa sa traim cu noi, iar abia dupa aceea sa invitam in viata noastra un domn, alaturi de care sa invatam sa construim impreuna. Nu-i asa ca va surade aceasta idee ? Stati sa vedeti numai ce bine se va incadra in rama poza de familie pe care o veti face poate nu chiar in 2017, ci chiar mai repede decat v-ati fi imaginat.