Planuri de duminica

Duminicile insorite se incep cu o cafea dulce, zambete si o companie placuta. Pana negociati care se da primul jos din pat sa apese butonul filtrului de cafea, nu uita sa o trezesti cu o sarutare, fa-o sa se bucure ca v-ati conectat la realitatea voastra construita impreuna si ademeneste-o sa te urmeze in bucatarie pe ritmuri muzicale de la acea formatie nunta pe care ati intalnit-o in weekend la ultimul eveniment la care ati participat.

Care ar fi fost sansele ca dintr-atatea formatii nunta, taman pe cea care v-a incantat mintea si sufletul sa aveti sansa de a o gasi la o nunta la care parca nici nu ati fost prea incantati la inceput sa participati ? Dupa prelungile voastre cautari dupa formatii nunta Bucuresti, uite ca ati gasit-o pe cea mai buna acolo unde nici nu v-ati fi asteptat, ce chestie ! Ferice de voi, dar mai ales de ea, care, micuta, se tot stresa ca ramane nemaritata si fara formatie nunta Bucuresti care sa incante alaiul de nunta !

Acum, ca aveti inca un motiv de fericire in Formatia Bucuresti de a va incepe duminica cu incantare pe fata, nu uitati sa va multumiti zilnic unul altuia pentru ca existati in viata celui de langa voi, este o adevarata binecuvantare sa ai pe cineva alaturi, care sa existe acolo pentru tine si care sa te sustina, la bine si la greu, iar fiecare dintre noi ar trebui sa fie mai mult decat recunoscator universului ca i-a adus in calea sa sufletul sau pereche.

Ia-o de mana, porniti pe strazile capitalei, luati Bucurestiul la picior si bucurati-va de relaxarea duminicala, caci indata incepe iar saptamana si galopati prin ritmul ametitor al vietii de corporatist, cu toate ca uneori v-ati dori doar sa accelerati si sa nu va mai opriti pana deprte de oras, in natura, acolo unde sa fiti doar voi doi si aerul curat. Cum mai este totusi inca mult pana la vacanta, pe care, apropo, ar trebui sa v-o planificati deja, limiati-va la micile placeri ale vietii in doi si fructificati fiecare ocazie de a va celebra povestea de iubire.

Daca inca nu ti-ai facut suficient curaj incat sa concretizezi gandul care nu iti da pace in ultima perioada, azi e ocazia perfecta sa o duci intr-un loc frumos, sa o faci sa se simta speciala, asa cum ar fi tebui sa se simta zilnic cea mai importanta femeie din viata ta si pune-i intrebarea decisiva pentru viitorul vostru impreuna. Nu te impacienta, vei fi emotionat, chiar foarte, desi te stii in general un tip foarte bine angrenat in realitate, iar ea, la randul ei, se va emotiona cand va deslusi intentiile tale, asa ca in cadrul acesta amoros, cere-o in casatorie, intipareste-i adanc in minte si in suflet ziua asta ce poate fi una dintre cele mai frumoase clipe ale voastre impreuna.

Acum, ca nu mai poti sustine ca esti in pana de idei, aduna-ti toate puterile si pune in aplicare toate cele de mai sus, sigur va iesi ceva frumos, vei fi aprecia si, drept urmare, recompensat.