Femeie, nu te panica !

Este duminica seara si te pregatesti pentru saptamana care urmeaza. Mental iti planifici tot ceea ce iti propui sa realizezi in zilele care vor veni si mai mult ca sigur te vor gasi la fel de obosit ca inainte de weekend, inainte sa mergi la nunta verisoarei tale cu care ai dansat pana n zorii zilei pe ritmurile intonate de Formatia Bucuresti.

Iti consulti agenda si te obosesti de la primele file cand vezi cate ai de pregatit, cate deadline-uri amenintatoare te scot din zona ta de conform, motiv pentru care pentru inca o seara ai vrea din nou sa fii la evenimente, sa te lasi incantat de acea formatie nunta pe care ai zarit-o sambata seara si care te-a purtat pe niste acorduri magine in vremuri de demult, de care inca iti amintesti cu drag.

Incepi sa te stresezi singura si automat il suni pe el, care are cu totul alte ganduri, care in plus nici macar nu are habar de ce te intereseaza pe tine formatii nunta, avand in vedere ca probabil inca n-ati ajuns la acel stadiu al relatiei voastre in care sa discutati despre iminenta unei casatorii, unei uniuni a voastre la modul cel mai serios cu putinta.

Iubitul tau, care poate fi la bere cu baietii, sau care lucreaza pana tarziu inclusiv in week-end pentru a castiga o zi libera in care sa te surprinda placut cu o mica escapada de aniversarea voastra, nici macar nu isi bate capul cu formatii nunta Bucuresti, caci nu ti-a dat de inteles c-ar avea intentia sa duceti lucrurile la un cu totul alt nivel. E normal ca el atunci sa nu caute referinte despre vreo formatie nunta Bucuresti si tu nu ai niciun motiv real si nici pertinent pentru a-i face observatie din aceasta privinta. Asadar, femeie, potoleste-te, tine-ti hormonii in frau, inceteaza sa mai fi paranoica, linisteste-te, fa exerctitii de respiratie si nu pune pe fuga barbatul din viata ta. Impune-ti sa fii permisiva, sa nu grabesti lucrurile, sa-ti astepti cuminte in linie sa iti vina si tie vremea la maritis si ignora gurile rele care clehetesc pe seama logodnei tale prelungite.

Incearca sa iti canalizezi energia pe lucruri mai pozitive, fa ceva nou, dezvolta-ti o afacere, rememoreaza trairile unei mai vechi pasiuni, ocupa-te de hobby-urile tale, fa cu totul altceva decat sa iti macini mintea de griji si sa iti irosesti timpul pretios cu nimicuri care deseori nici macar nu sunt atat de drastice precum le creioneaza cotloanele intunecate ale mintii tale uneori cuprinsa de frici, de temeri.

Nu fi o femeie agasanta, nu-l sufoca pe cel de langa tine, respecta-i intimitatea si intelege ca relationarea dintre voi nu trebuie neaparat sa fie centurl universului nici al tau, nici al lui, deci e perfect normal ca fiecare dintre voi sa resimta nevoia unui timp liber, alocat doar pentru el. nu va insemna automat ca ai pierdut teren in inima lui, din contra, confera-i libertatea de care are nevoie pentru a se putea reintoarde odihnit la tine, la voi, la ceea ce urmeaza sa construiti pe viitor impreuna.