Nunta fara formatie

Am fost saptamana trecuta la o nunta a unor cunoscuti, nunta s-a desfasurat intr-un restaurnat destul de frumos, nu voi da nume, iar invitatii au fost in jur de 100 de persoane.

Am ramas oarecum cu un gust putin amar sa ii spun asta, deoarece la petrecere nu a existat o formatie nunta, ci un Dj.

Nu pot sa spun ca Dj-ul nu si-a facut treaba bine, el a mixat piese frumoase, si lumea da a dansat, insa atmosfera nu a fost atat de incendiara cum imi place mie sa o numesc.

Mirii au ales un Dj in defavoarea unei formatii nunta in primul rand datorita costului, din cate am inteles.

La masa unde am stat noi invitatii au spus ca principalul motiv pentru care nu au apelat la serviciile unei formatii nunta Bucuresti a fost pretul, iar al doilea motiv fiind faptul ca nunta a fost una micuta iar majoritatea  invitatilor fiind tineri.

Tin sa precizez ca o nunta se poate face si cu mai putin de 100 de invitati, si da am fost la nunti de genul acesta unde mirii au contractat o formatie nunta Bucuresti.

Iar faptul ca majoritatea invitatilor sunt tineri nu inseamna ca nu le place sa danseze pe muzica unei formatii nunta Bucuresti pret.

Nu as vrea sa fiu rautacioasa insa petrecerea nu a fost una frumoasa care sa ma faca sa imi aduc aminte cu drag ca m-am distrat, iar acum si mai mult raman la parerea mea si anume ca o petrecere de nunta nu poate fi reusita fara o formatie nunta Bucuresti pret.

Viitorilor miri care decid sa faca un pas important in viata le recomand sa aleaga formatia Bucuresti, sa nu se gandeasca la costuri, pentru ca se pot gasii formatii care sa cante extraordinar de bine iar costul lor sa nu fie exagerat.

Incepeti viata in doi cu o amintire frumoasa despre nunta voastra!