Oameni dragi, ce iubesc muzica

Prietenii mei din liceu, foarte talentati la muzica au inceput in urma cu un an de zile sa cante la anumite evenimente micute organizate de scoli, facultati sau la diverse evenimente organizate.

Visul lor cel mare inca de cand erau mici era acela de a avea o formatie nunta care sa fie cunoscuta si apreciata de toata lumea, insa pana a atinge acest vis este necesar mult timp, multa munca si daruire.

Au fost de multe ori invitati de catre alte formatii nunta la evenimente unde au cantat si unde bineinteles au ridicat invitatii in picioare datorita talentului lor.

Insa fiind la inceput de drum multa lume nu ii contracteaza pentru evenimente mari de genul unei nunti, deoarece stim cu totii ca o formatie nunta Bucuresti este extrem de importanta la o astfel de petrecere, chiar daca au auzit de ei, le-au ascultat si muzica si le place, de multe ori se lovesc de refuzuri.

Desi sunt tineri, oamenii acestia au talent cu adevarat si pot concura cu multe formatii nunta Bucuresti.

De aceea m-am hotarat sa ii ajut sa incerc sa le fac o imagine pe care toata lumea sa o cunoasca, astfel incat prin intermediul unui prieten ce lucreaza la un radio am stabilit ca in pauzele publicitare sa existe o reclama scurta care sa faca referire la formatia Bucuresti, o formatie noua insa plina de talent o formatie nunta Bucuresti pret care cu siguranta va aduce multe satisfactii celor care o vor contracta, si de ce nu o formatie care poate sa intreaca multe formatii nunta Bucuresti pret datorita talentului dar si daruirii pe care o pun in fiecare melodie cantata.

Dupa o perioada ei vor fi si invitati la emisiune la radio unde vor putea vorbi despre pasiunea lor dar unde vor si canta piese scurte pentru a se face cunoscuti.