Gasirea unei formatii de nunta – cursa contra cronometru

Ziua nuntii e considerata cea mai importanta pentru miri, dar ce se intampla cu parintii acestora, cu cei care inca din copilaria mirilor planuiesc cum vor contribui la reusita acestei zile ? Cu totii ne gandim doar la protagonisti si incercam sa le facem pe plac lor in toate privintele, dar adevaratii stalpi din spatele unei nunti sunt rareori doar mirii, fara a fi ajutati de nimeni, mai ales la capitolul support moral si nu numai.
Inca de la nasterea copilului tau, ii vrei binele si faci in asemenea maniera incat, pe cat posibil, sa nu simta greutatile vietii si sa aiba parte de o copilarie frumoasa, de care sa-si aminteasca cu drag peste ani, astfel ca, in calitate de parinte, automat preiei toate gandurile si toate problemele tocmai pentru a-i facilita existanta copilului tai. Pana aici, ar zice majoritatea, totul este normal, dar in ziua nuntii trebuie sa te gandesti si la tine, caci nu vrei sa patesti ceva, avand in vedere emotiile care ii incearca pe toti cei implicati la marele eveniment. Astfel, programeaza-ti in asemenea maniera treburile incat sa nu te panichezi ca nu gasesti o formatie nunta atunci cand ceasul ticaie galopand chiar. Organizeaza-te cu cap si cerceteaza suficiente formatii nunta pana sa o gasesti pe cea mai potrivita, dupa care vei putea sa te bucuri linistit de emotiile dinaintea zilei celei mari, asa cum se cuvinte.
In cazul special in care sunteti interesati de formatii nunta Bucuresti, aflati inca din start ca veti avea parte de cautati si mai anevoioase, in conditiile in capitala reuneste artisti din toate coluturile tarii, deci gasirea celor precum formatia Bucuresti este ingreunata si auditiile vor fi mai multe, deci veti avea nevoie de mult mai mult timp alocat intalnirilor cu impresarii trupelor decat ati face-o-n mod normal intr-un alt oras din provincie.
Asadar, daca doriti o formatie nunta Bucuresti, trebuie sa fiti constienti de faptul ca ea nu vine de la cine, ci, din contra, trebuie cautata, selectata, mers la o auditie, negociat cu impresarul, abia dupa toate aceste demersuri care costa timp si bani putand a rasufla usurati la gandul ca veti avea niste artisti de calitate care sa va incante pe dvs. si pe nuntasi la marele eveniment din viata fiicei sau fiului dvs.
Toti cei care au trecut printr-un asemenea eveniment, fie in calitate de mire, fie in calitate de parinte, sunt constienti ca lucrurile nu se intampla peste noapte, de pe o zi pe alta, asa ca luati in calcul si eventuale chestiuni neprevazute care pot aparea in orarul nuntii, ca sa aveti o marja de eroare, tocmai pentru a nu intra in criza de timp. Bineinteles ca intr-un final cu totii veti reusi sa arvuniti o formatie, poate chiar pe formatia Bucuresti, dar nu trebuie sa va lasati descumpaniti daca nu va veti putea incadra in orarul si asa incarcat al unei formatii, ci trebuie sa dati dovada de prezenta de spirit si sa va reorientati la momentul potrivit, asa incat sa nu compromiteti nunta si nici sa nu le creati tensiuni suplimentare mirilor.