Formatie de nunta – nu mai amana, decide-te acum !

Inca de la inceputuri, nunta a fost considerata un eveniment de mare amploare, ce trebuia trambitat peste munti si vai, sa stie intreaga populatie ca cele doua familii gazde au motiv de sarbatoare la care ii invita pe toti cei dornici sa li se alature in calitate de nuntasi. Astfel, festinul nu putea sa aiba loc fara o formatie nunta, care sa duca vestea mai departe prin trilurile ei armonioase.

Fericirea este o stare plenara, ce nu poate fi ascunsa ori tainuita de ochii lumii atunci cand este traita la adevarata ei intensitate. Drept urmare, ziua nuntii este prilejul propice pentru ca diverse formatii nunta, care mai de care mai antrenate si cu un portofoliu mai vast, sa se intreaca in acorduri si in dedicatii pentru socrii mici si mari, nasi si nuntasi.

Batranii, vei mai destoinici nuntasi, care pot spune c-au asistat la suficiente nunti incat sa-si poata face o impresie generala veridica inca din primele ore ale unei nunti, sunt tot aceia care spun ca nu exista nunta fara ceterasi. Asadar, orice mire care isi respecta mireasa, familia, dar mai ales invitatii, se intereseaza despre mai multe formatii nunta Bucuresti pana sa o aleaga pe cea care indeplineste cu cea mai mare acuratete expectantele unui public selectiv si pretentios.

Pana sa gasesti cea mai buna formatie nunta Bucuresti, va trebui sa parcurgi o serie de intalniri nu la fel de spectaculare pe care te-ai fi gandit initial. Vei avea parte de pranzuri protocolare cu impresari care au un CV stufos si care stiu sa vanda bine o marfa, respectiv repertoriul formatiei pe care o reprezinta, insa atunci cand va veni si momentul confruntarii, adica al auditiei, vei realiza ca te-ai lasat sedus de reclama, in vreme ce marfa nu este la fel de extraordinata precum ti-a prezentat-o impresarul la discutiile preliminare incheierii contractului.

Chiar daca pare o mare bataie de cap si unori, exasperati peste masura de faptul ca nu gasiti formatia potrivita, aflati ca nu toate demersurile sunt in van, caci exista si trupe precum formatia Bucuresti, cu care veti stabili o conexiune inca de la primul vers cantat si exact acela va fi momentul in care veti realiza ca ati gasit exact ceea ce dvs. cautati de saptamani si uneori chiar luni intregi. Atunci veti putea rasufla usurati, caci veti avea siguranta ca nu va veti face de rusine in fata invitatilor pretentiosi, ba mai mult, dupa nunta dvs. de vis, acestia vor avea ce sa povesteasca nepotilor despre frumoasa zi pe care au petrecut-o alaturi de dvs. si de formatia Bucuresti.

Putem concluziona asadar ca nu este deloc de amanat gasirea unei formatii de nunta, recomandat fiind ca acest proces obiectiv de triere sa aiba loc cu un interval de timp considerabil inaintea marelui eveniment, tocmai pentru a nu intra in criza de timp, mai ales in sezonul nuntilor, adica vara, atunci cand toate formatiile cunoscute si apreciate au deja stabilite contracte. Asadar, nu amanati pe maine ceea ce puteti semna azi, mai ales cand in joc este starea generala de bine a unei intregi adunari, care doreste sa petreaca in compania unor adevarati artisti, nu a unor lautari necalificati !