Este sufficient 1 an de zile sa organizezi o nunta ?!

Tot timpul anului ne facem planuri pentru vara, pentru vacanta, pentru acea perioada din an in care e de la sine inteles ca avem nevoie de o detasare de tot ceea ce inseamna cotidian, de rutina, de deadline-uri si responsabilitati. De aceea vin lunile calduroase si ne zapacesc inducandu-ne automat o stare teribila de lene si moleseala. Totusi, vara nu inseamna neaparat deconectare totala, caci tot vara pot sa va vina cele mai grozave idei, spre exemplu o casatorie, o nunta, a voastra sau a altora de organizat. Si uite asa, cautand formatii nunta, interesandu-va in prealabil de disponibilitatea lor, de tarife, de programari, deja v-ati ocupat in avans mintea, implicit gandurile, pana vara ce va veni.

Cele mai multe formatii nunta Bucuresti sunt foarte ocupate in plin sezon de nunti, adica vara, motiv pentru care, de indata ce se instareaza temperaturile mai scazute, managerii acestor trupe ies pe piata cu fel de fel de oferte, de reduceri, pachete promotionale care sa le garanteze contracte artistilor, uneori chiar si cu cate un an avans. Uitati unul dintre motivele pentru care, daca urmeaza sa aveti o nunta in familie, fie ca sunteti sau nu personajul principal al marelui eveniment, e foarte bine sa urmariti site-ul de prezentare al artistilor dintr-o formatie nunta pe care ati dori-o sa va fie alaturi in ziua cea mare.

In indistria muzicala, daca esti bun, te afirmi, fara prea multa nevoie de publicitate. Vorba circula repede, la fel si recomandarile, asa ca in scurt timp vei primi telefoane la care nici nu te-ai fi asteptat si vei fi invitat, tu, artistule, impreuna cu formatia ta sa cantata la evenimente la care poate nici nu ati fi visat atunci cand v-ati cumparat impreuna primul microfon. In orice caz, pentru o comunicare mai eficienta cu publicul tinta, orice formatie nunta Bucuresti care se respecta si care nu isi permite sa riste sa piarda contracte are un site de prezentare, cu date de contact, cu video-uri cu reprezentari live, cu ajutorul carora persoana interesata isi face o idee minimala si poate sa isi dea seama daca isi doreste sau nu sa stabileasca o intrevedere cu managerul formatiei respective. Iata asadar utilitatea intretinerii si organizarii eficiente a informatiilor de pe site-ul de prezentare. Luati deci exemplu de la formatia Bucuresti si pregatiti-va singuri o carte indirecta de vina, cu propriile reprezentari artistice, care vor vorbi in locul dvs. si vor atrage clientela dorita!

Daca ai fixat data nuntii, fii flexibila in gandire cu restul detaliilor. Incearca sa iti impui un ritm, sa fii responsabila sis a bifezi din mers cat mai multe chestii pe care le ai de facut. Nu lasa timpul sa iti joace feste si sa te faca sa traiesti cu falsa impresie ca mereu va fi un nou maine, mai lung decat cel de azi. Nu te baza ca lucrurile se vor rezolva de la sine, caci nu e asa, iar tu o stii bine. Fii puternica, imbarbateaza-te singura atunci cand te vei poticni de obstacolele ce inevitabil se vor interpune in calea ta si viseaza in continuare la nunta pe care ti-o doresti pana ce ea se va materializa, stii ca se poate, deci fa-o !