Cat timp crezi ca dureaza pana sa organizezi o nunta ?!

De mai mult timp va gandeati ca poate ar fi vremea sa faceti impreuna pasul cel mare si sa va oficializati relatia. Da, intr-adevar, toata lumea stie de voi si nu aveti nevoie de confirmari din partea altora, dar poate si stabilitatea voastra psihica are nevoie de o dovada clara a faptului ca ceea ce aveti acum impreuna va fi tot acolo, pentru voi, peste ani, asa ca, in cele din urma, el si-a facut curaj si te-a cerut in casatorie si uite asa, daca mai ieri va plimbati de mana pe strazile din capitala, azi tot impreuna cautati formatii nunta Bucuresti.

Acum, ca ati stabilit de comun acord ca va doriti o formatie nunta care sa intretina atmosfera si ca aceasta este cea mai buna alegere, lasand la o parte clasicul DJ, care vine si mixeaza si cam atat, trebuie sa planificati si alte elemente, la fel de importante, precum sala, meniul, invitatiile, hainele. Toate aceste demersuri necesita timp, asa ca e mai bine sa nu va grabiti si sa ganditi pana la capat aceasta schimbare majora din viata voastra. Formatii nunta veti gasi suficiente, la diferite preturi, asa ca nu va panicati, mai ales ca aveti un an la dispozitie pentru a pune la punct toate detaliile nuntii. Totusi, nu lasati timpul sa zboare dupa bunul sau plac si actionati atunci cand vi se iveste o oportunitate, indiferent de contextul in care va aflati. Daca, spre exemplu, sunteti la o nunta toamna aceasta si in imediata voastra apropiere se gaseste formatia Bucuresti, abordatii-I pe membrii acesteia si schimbati cateva vorbe, nu se stie cat de folos va vor fi mai tarziu. Cel putin faceti rost de cartea lor de vizita, sau de un numar de telefon de contact. Se prea poate ca aceasta formatie nunta Bucuresti sa fie chiar cea care va va fi alaturi in ziua cea mare, asa ca nu doriti sa o ratati si dupa aceea sa va ingreunati calea de comunicare cu managerul acesteia.

Cu timpul, vei vedea, toate se vor aseza si vor veni si zile in care vei trai cu impresia ca toate se rezolva de la sine. Totul tine de pregatirea mentala pe care ti-ai facut-o pana acum in prezenta factorilor stresori. Degeaba te vei transforma intr-o mireasa isterica, pe care nu o multumeste absolut niciun gest, nicio incercare venita din partea celor dragi, care incearca sa ii fie aproape si sa o ajute fiecare cum poate mai bine. Trebuie sa nu uiti un lucru: oamenii din jurul tau nu iti datoreaza nimic, nu au nicio obligatie fata de tine pentru a-ti aranja nunta visurilor tale. Pentru simplu fapt ca sunt acolo, uneori chiar si doar cu o vorba buna, apreciaza-I, arata-le ca le multumesti pentru toate eforturile suplimentare pe care ei le depun in speranta ca te vor mai scapa pe tine de griji. Iar cu el, viitorul tau sot, incepe inca de pea cum sa te consulti in absolut toate privintele noii voastre vieti impreauna. Aici este punctual de plecare, aici este linia de start pe care trebuie sa o treceti impreuna catre noua voastra viata de familie.