Dezastru de la nunta mea

Astazi as vrea sa impartasesc cu voi un subiect nu foarte drag, un subiect pe care sincer nu as fi vrut sa il dezbat vreodata din dorinta de a nu imi mai aminti ceva ce nu este placut pentru mine si anume petrecerea nuntii.

Vreau insa sa va povestesc despre marea greseala pe care eu am facut-o greseala pe care mi-o asum si totodata pe care mi-as dori ca voi cititorii sa nu o faceti.

La petrecerea nuntii mele ce nu am facut eu personal si m-am lasat pur si simplu influentati de terte persoane a fost alegerea unei formatii nunta.

Auzisem intr-adevar ca o formatie nunta are un tarif mai ridicat decat cel al unui dj, pe care sincer in momentul de fata l-as fi ales de o mie de ori in defavoarea acelei formatii nunta Bucuresti pe care eu am avut-o la nunta.

Asa ca, exact cum povesteam mai sus influentat de alte persoane nici nu m-am mai gandit la o formatie nunta Bucuresti ci pur si simplu am servit ce mi s-a oferit pur si simplu fara sa ma interesez sau fara ca macar o data sa intreb cine va canta la nunta, sau cum canta oare formatia respectiva.

Aceasta a fost o decizie proasta si de aceea petrecerea nuntii a fost una la fel de proasta ca si decizia mea.

Nimeni nu a dansat, probabil cativa prieteni apropiati si rudele din complezenta, insa s-a simtit ca muzica nu era ce trebuia fie, pana si eu un necunoscator in cele ce priveste muzica am realizat acest lucru.

Sfatul meu este sa va implicati in acest subiect, in acest detaliu care este deosebit de important si sa alegeti o formatie nunta Bucuresti pret care sa fie pe sufletul vostru, sa alegeti formatia Bucuresti care sa va faca sa va simtiti bine atat voi cat si invitatii, deoarece de alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret depinde reusita petrecrii voastre.