Formatia in locul tarafului

 Mi-am dorit inca din adolescenta ca atunci cand va sosi momentul nuntii mele sa contractez pentru petrecere un taraf.

Visam momentul acesta si imi imaginam cum taraful de nunta ne va incanta cu muzica noastra traditonala, parca ii si vedeam pe componentii trupei frumos imbracati in costume populare cantand la instrumentele lor.

Insa o data ajunsa si la acest moment important din viata mea, mi-am dat seama de costurile ce implicau angajarea unui taraf si de faptul ca bugetul meu era cu mult depasit de acestea.

La inceput am fost dezamagita, insa apoi am discutat si cu alte persoane care avusesera nunta, la care chiar participasem si imi placuse foarte mult formatia Bucuresti care cantase, atunci mi-am dat seama ca si o formatie nunta aleasa cu grija poate sa faca o atmosfera foarte frumoasa unde lumea sa se distreze pana in zori.

M-am hotarat in felul acesta sa incep cautarea unei formatii nunta, o formatie care sa fie pe gustul meu insa sa poata canta cat mai multe genuri de muzica pentru a fi pe placul invitatiilor.

A fost foarte greu in luarea unei decizii deoarece sunt foarte multe formatii nunta Bucuresti, formatii pe care a trebuit sa le ascultam.

Nu doream sa aleg o formatie nunta Bucuresti doar pentru a avea muzica la petrecere, ci imi doream foarte mult ca formatia aleasa sa dea tot ce e mai bun ca invitatii sa se simta bine si sa danseze pe muzica ei pana dimineata.

Intr-un final, faptul ca nu am reusit sa angajez un taraf la nunta s-a dovedit pana la urma ca nu a fost o tragedie, ba mai mult alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret m-a ajuns mai ieftin din punct de vedere al bugetului.

Un alt avantaj a fost faptul ca vestimentatia formatiei a fost una traditionala, iar portul ales de formatie nunta Bucuresti pret a fost asemanator cu cel al maestrilor dintr-un taraf, iar muzica a fost de o calitate exceptionala.