Cum sa nu te panichezi si sa contractezi din timp o formatie pentru nunta

Planificarea unei nunti incepe cu luni bune inainte de evenimentul propriu-zis, uneori chiar si cu cate un an, poate doi. Precauti din fire, mirii incearca sa anticipeze ceea ce i-ar putea lua prin surprindere, tocmai pentru a fi pregatiti pentru situatii exceptionale, care ar putea periclita buna desfasurare a nuntii.

Cu toate ca sunt prevazatori, de cele mai multe ori mirii sunt luati prin surprindere taman cand se asteapta mai putin, insa nu este de mirare, avand in vedere amploarea unui asemenea eveniment, dupa cum se si spune – cea mai importanta zi din viata mirilor.

Dorind a-si satisface oaspetii si a le face pe plac in cat mai multe privinte, mirii cheltuiesc uneori sume astronomice pentru petrecerea vietii lor, nunta. De la inchirierea unui local, pana la gasirea unei formatii nunta, totul costa, iar de asta mirii sunt fortati de imprejurari sa constate pe propria lor piele cu fiecare intalnire pe care o au cu planificatorul de evenimente. Daca unii sunt norocosi si pot gasi rapid o formatie nunta, nu la fel se poate spune si despre alegerea meniului pentru nunta, mai ales ca bucatele sunt din cele mai diverse, iar renumele restaurantelor face sa cantareasca greu alegerea finala a mirilor.

Rochia de mireasa poate sa coste mult, caci nimeni nu ar indrazni sa incerce sa tempereze o mireasa aflata in culmea fericirii. Stiindu-se cat de mult conteaza pentru ea rochia, niciun mire nu ar risca sa-i strice buna dispozitie si sa-i aminteasca faptul ca trebuie arvunita si o formatie nunta Bucuresti, deci nu trebuie incalcat bugetul cand vine vorba de rochii, mai ales de cele ale domnisoarelor de onoare. Totusi, programul si onorariul flexibil ale diverselor formatii nunta Bucuresti permit anumite negocieri, insa nu prea drastice nici acestea, ocazie cu care mireasa, gratie firii ingaduitoare a mirelui, mai reuseste sa-si satisfaca mici mofturi care, daca ar fi si ea mai rezervata, ar realiza ca nu sunt chiar atat de indispensabile precum i se par.

Asadar, dragi miri, incercati pentru a nu stiu cata oara sa fiti intelegatori cu miresele voastre. Fortati-va sa vedeti imaginea de ansamblu: o nunta grandioasa, o mireasa radioasa si nuntasi fericti, in mijlocul carora sa petreceti si sa va veseliti pe acordurile artistilor de la formatia Bucuresti, relaxati la gandul ca ati scapat de tumultoasele pregatiri pentru nunta si ca de acum inainte veti putea incepe sa pasiti cu dreptul in noua viata de familie care va asteapta.

Iar voi, mireselor, incercati sa fiti mai drastice cu voi. Da, stim cu totii ca in ziua nuntii toate vi se cuvin si ca meritati sa fiti in centrul atentiei, insa incercati sa dati inca de pe acum dovada de cumpatarea caracteristica femeilor maritate si nu va falimentati barbatii inca dinainte de a le purta numele. Nu doriti sa ii speriati sau sa-i puneti pe fuga, asa ca mai renuntati la micile nimicuri care si asa nu va aduc bucuria, comparativ cu starea de bine din cuplu, pe care si-o doreste oricine, atat in viata de cuplu, cat si in impacarea cu sinele.