Cum o surprinzi de Craciun

Febra sarbatorilor ptuem spune ca deja ne-a cuprins pe toti, trebuie sa recunosti, nu poti sa negi. Chiar daca inca ti se pare o idee geniala sa stabilesti odata intalnirea aia cu Formatia Bucuresti, pe care impreuna o considerati una dintre cele mai bune formatii nunta Bucuresti, parca inca nu esti chiar, chiar convins. Din aceste considerente, ai dat totusi o raita zilele trecute prin magazinele din mall-ul din apropierea casei, insa dezamagirea a fost colosala.

Este al 5-lea an de cand sunteti impreuna si vrei ca acest Craciun sa fie cu totul special. Te-ai saturat de duzina de cadouri obisnuite pe care an de an magazinele mari le scot la vanzare. Ea nu este ca celelalte femei, nu e impresionata de asemenea chestii pe care oricum si le poate procura si singura daca are nevoie, lucru pe care ti l-a si comunicat ori de cate ori a avut ocazia. Te intrebi daca ar incanta-o oare o auditie a unei formatii nunta, dar esti sceptic, caci cu toate ca au trecut atatia ani, inca nu stii cum ar reactiona, datorita personalitatii ei conservatoare. Totusi, in pofida firii sale rationale, ai observat cat de bine s-a simtit atunci cand ati fost impreuna la nunta varului tau si s-au dat dedicatii de la respectia formatie nunta care anima seara. Ai putea sa incerci sa vorbesti cu cei apropiati tie sa-ti recomande o formatie nunta Bucuresti, mai ales ca anul viitor planuiesti sa o ceri in casatorie de Valentine’s Day, sau oare sa fie o idee mai bune de 8 martie ? Desi inca indecis pana si la acest capitol, e recomandat sa iei in calcul toate aceste posibiltiati, sa nu ajungi sa intri in criza de timp si sa nu mai stii pe unde sa o apuci in goana ta dupa micile detalii care, in viziunea ta, fac un eveniment de o asemenea amploare cu adevarat special.

Cu fiecare zi ce trece, iti vin idei peste idei, care mai de care mai nastrusnice, dar parca ati trecut amandoi, impreuna ce e drept, de vremurile tineretii, in care va faceati astfel de surprize. Parca ai vrea insa tocmai acum sa reinvii acea perioada dintre voi, dar parca totusi nu se potriveste. Esti indecis pe toate planurile si insecuritatea asta te enerveaza la culme. Tu, care esti o persoana calculata, dar un romantic incurabil, taman acum ti-ai gasit sa eziti, mai ales cand vine vorba despre singura persoana cerebrala si stabila din viata ta,care ti-a fost alaturi neconditionat, chiar si atunci cand propia-ti familie ti-a intors spatele. Of, ce complicata e viata asta, cu toate deadline-urile de pe plan personal si personal. Ai vrea sa o iei din loc, sa faci o pauza de la tot ce te inconjoara, dar constat iodata cu acest gand ca ai vrea-o sa te insoteasca, sa pasiti impreuna, mana de mana, in aceasta noua aventura. Gata, asa ramane ! ii faci o propunere irezistibila: sa pelcati departe, undeva doar voi doi, chiar daca e o idee de ultim moment si asa veti avea sansa de a recupera timpul pe care job-urile solicitante vi le-a rapit din viata de cuplu !