Cum administram cheltuielile de nunta?

Nu este pentru nimeni un secret faptul ca nuntile costa, fie ca esti cel care face pasul cel mare, fie ca apari la marele eveniment in calitate nuntas. Nu ne referim aici la traditionala cinste, plicul cu bani oferiti drept prim „ajutor” pentru tanara familie, ce se gaseste la inceput de drum in viata. Nu, nu e vorba doar despre acest aspect, caci daca intrebam o mireasa, va spune ca rochia perfecta costa, iar mirele iti va explica prin ce interventii a reusit sa gaseasca o formatie nunta care sa se potriveasca cu tematica impusa de sala de nunta. Mai mult, nuntasii se vor preocupa si de vestimentatie, in special daca vorbim de cuscrii, in vreme ce in sarcina socrului mare, uneori ajutat si de cel mic, revine sarcina colosala de a selecta dintre mai multe formatii nunta pana sa o gaseasca pe cea potrivita cu planul imaginar al viitorilor miri in vederea unei nunti reusite.

Bugetul unei nunti se imparte de regula intre doua mari cheltuieli: sala de evenimente si necesitatile miresei, vorbind aici de rochie de mireasa, de pantofi si accesorii, de machiaj si aranjat de par, eventual si unii banuti dati pentru rochiile domnisoarelor de mireasa, care au uneori norocul de a fi cadorisite de o mireasa mult prea darnica, ce nu realizeaza ca, de banii respectivi, si-ar fi putut arvuni o formatie nunta Bucuresti care sa faca placere tuturor, nu doar pentru satisfactia domnisoarelor de mireasa. Toate aceste aspecte insa, din prea multa euforie, nu prea sunt constientizate, mai ales daca aveti de-a face cu o mireasa euforica, ce nu se uita la zerourile din cont care tot scad de la o cumparatura la alta.

Se spune despre mireasa, draga mire, ca asa cum ai obisnuit-o, exact asa o vei avea si pe viitor. Astfel, daca ti-ai obisnuit iubita pana in prezent cu lux, cu buget generos la indemana, asa sa te astepti si de acum incolo, deci va trebui sa te descurci singur si sa intermediezi intrevederea cu formatia Bucuresti, prilej cu care sa-i convingi pe artisti sa vina sa-ti cante la mana. In caz contrar, bineinteles, exista multe alte formatii nunta Bucuresti, dar sa nu fi surprins daca si aici miresica ta va face mofturi ca nu i-ai adus la nunta exact ceea ce se astepta. Dupa cum vezi, nu ai probleme doar pentru a gasi o formatie nunta Bucuresti, ci si pentru a te ridica la nivelul autoimpus de imaginea personalitatii tale in ochii celei pe care o vrei alaturi de tine pentru tot restul vietii voastre. Asadar, fa in asa fel incat sa dai tot ce ai mai bun din tine pentru a-i intrece doamnei asteptarile, iar ea va sti cu siguranta cum sa te rasplateasca pe masura impactului emotional pe care ti-ai propus sa-l obtii cu implementarea programului artistic.

Intr-adevar, daca luam lucrurile mot-a-mot, s-ar putea sa te ingrozesti si sa dai semne de razgandire, insa nimic care merita cu adevarat nu se realizeaza in pripa, asa ca merita sa investesti in ceea ce, peste ani, dupa nasterea copiilor vostri, vei considera ca a fost cea mai frumoasa zi din viata ta, a voastra, a noii familii astfel intemeiate.