Cu cine vei vorbi cel mai mult in ziua nuntii ?

Unele femei isi imagineaza in detaliu ziua nuntii. Inchid ochii si le este foarte usor sa se vada pasind spre altar, scenariu aproximativ identic cu cel pe care le-au vazut ele in telenovelele de pe Acasa Tv. Altele, in schimb, nu doar ca nu isi pot inchipui cum vor fi ele mirese nici dupa ce au incercat o asemenea rochie, dar au cu totul alte ganduri, unele mai ciudate decat altele. Astfel, putem sa presupunem ca sunt domnite care si-ai pus problema unde isi vor masca ele telefonul mobil in ziua marelui eveniment. Aici intra in ajutor domnisoarele de onoare, sau macar soacra mica, personaje aflate la directa si schimbatoarea dispozitie a miresei. Totusi, cum accesoriile vestimentare ale mireselor sunt diverse, miresicilor, voi puteti opta si pentru o posetuta gen saculet unde sa mascati mobilul, fara de care multe femei recunosc ca nu pot trai. Va imaginati ca vor avea nevoie sa fie puse in contact cu o formatie nunta, careia sa ii ceara dedicatii speciale ? Sa fim seriosi, artistii care se respecta nu isi neglijeaza spectacolele pentru a raspunde la astfel de telefoane. Sperati sa ceara informatii despre melodiile marilor formatii nunta Bucuresti pentru a le cere la randul lor la propria nunta ? Slabe sanse !

Bineinteles ca vor fi mai multe telefoane catre echipa de stilisti, care sunt adesea anuntati in ultimul moment ca mireasa intarzie la programare, asta daca profesionistii nu au fost invitati direct acasa la ea, pentru a scuti timpul pierdut pe drum. Cu formatia Bucuresti nu vor fi prea multe discutii in ziua cu pricina, caci artistii stiu sa dea dovada de profesionalism si sa isi poarte renumele cu stil, asa ca vor sti dinainte ce, cand, cum si cu cine au de facut, motiv pentru care eventualele indicatii ar fi de prisos. Totusi, nu acelasi scenariu s-ar putea intampla in cazul in care o formatie nunta Bucuresti nu a apucat sa interactioneze cu mirii inainte de marele eveniment, pentru a-i cunoaste cat de cat pe acestia ca si cuplu. Marea majoritate a formatiilor de nunta celebre procedeaza in acest fel, insa nu este exclus sa se intample exact contrariul, mai ales atunci cand de contractarea unei formatii nunta s-a ocupat cu totul altcineva decat mirii.

Ramanem la intrebarea din titlu si incercam sa ne imaginam eventuale raspunsuri, dupa cum urmeaza. Primul pe care mireasa il va stresa va fi chiar mirele, din chiar prima lor zi impreuna ca sot si sotie. Ii va trimite numeroase mesaje in principal pentru a se asigura ca se incadreaza in timpul estimat pana la cununia civila, deci pentru a sti in cam cat timp va ajunge acasa la ea, sa o ceara oficial de la parinti. Mai apoi, s-ar putea sa fie cicalita si prietena ei cea mai buna, care de regula e insarcinata sa ii care chestiile aparent indispensabile: trusa de cosmetice, chestiile ce tin de igiena corporala samd. La fel, mama miresei va fi si ea asaltata de catre aceasta atunci cand odrasa traieste cu impresia ca ceva nu merge bine, asa ca o va baga pe mama la inaintare, ori chiar pe tatal socru mic, pentru a rezolva ei eventualele incidente. Astfel, desi va vine greu de crezut, nici in ziua nuntii lor unele mirese nu se despart de tehnologie.