Cadou de Craciun pentru parinti

formatie nunta bucuresti

Mai sunt doar doua zile pana la Craciun si mai ai atat de multe lucruri de facut pana atunci, incat ai impresia ca niciodata nu le vei mai termina si ca te vei intalni cu Mos Craciun la mall, la coada de la supermarket. Oricat ai incercat anul asta sa fii mai organizata, sa planifici, sa faci liste din timp, zilele parca intra in sac, exact ca in melodia de la Formatia Bucuresti, pe care joci cu atat de mult patos ori de cate ori te intalnesti cu verisorii pe la vreo cumetrie. Apropo de formatii nunta, ai auzit de la fratele tau mai mare cum ca s-a gandit sa faceti niste selectii de formatii nunta Bucuresti si sa organizati un eveniment in familie cu ocazia nuntii de argint a parintilor vostri. Ce frumos din partea lui sa se fi gandit la asa ceva, mai ales ca nu e genul emotional si nici nu prea tine el minte astel de date importante, chit ca asta nu inseamna ca nu i-ar respecta sau iubi pe „babaci”.

Desi ai incercat din rasputeri anul acesta sa nu lasi lista de caduri sa se lungeasca vertigins si sa o amani, asa incat sa fugi ca nebunul in ajunul Craciuniului pe la toate magazinele care iti trantesc usile in nas, pe principiul ca si oamenii aia au totusi sarbatori, nu ai izbutit. Parca auzi si acum acea formatie nunta Bucuresti care pare sa te acompanieze, cantand in surdina ce sprinten te gaseai cand erai tanar ficior, iar acum pari ca imbatrnesti de la saptamana la saptamana.

Ca tt veni vorba de repsectiva formatie nunta, parca fratele tau nu e chiar cel mai mare neinspirat din lume, caci, daca stai nitel sa te gandesti, a avut o idee foarte buna cu acest cadou pentru parintii vostrii. De fapt, nu crezi ca s-ar supara deloc daca i-ai stirbi putin autenticitatea si ai prelua la randul tau aceasta idee de cadou, ba din contra, s-ar bucura atat el, cat si intreaga familie daca ai arvuni o asemenea formatie si pentru tine, pentru voi, pentru vara viitoare, sau toamna lui 2017 cel tarziu.

Au trecut atatea veri peste voi si inca nici unul dintre voi nu a deschis discutia, ori nu a continuat-o pana la capat cu subiect si predicat. Uite ce varsta frumoasa implinesc babacii impreuna si voi inca bateti pasul pe loc, va temeti ca niste adolescenti timizi, cu toate ca de foarte multa vreme ati iesit din zona respectiva, ba inca chiar de mana, stransi legati, dar totusi distanti fata de asumarea unei responsabilitati pe care toti din familiile voastre v-o prezic parca in semn de amenintare. Totusi, de ce sa faceti acest pas, cand voua va este bine exact asa cum va traiti viata, impreuna, dar fara acte, fara chestii solemne ?

Cine stie ce va pregateste Mos Craciun si in acest an ? Daca vei fi surprins inainte sa apuci tu sa-ti planifici miscarile, doar nu e ca si cum nu s-ar mai fi intamplat. Hmm…