Cadou pentru logodnica de Valentine’s day 2017

formatie nunta muzica bucuresti

Luna februarie a inceput cu pasi repezi. Te-a luat prin surprindere si deja te panichezi cu gandul ca nici nu apuci bine sa te dezmeticesti si te trezesti in luna martie, cea care te impinge an de an tot mai aproape de faliment. Martisorul, 8 martie, ziua ei, ziua in care v-ati cunoscut, acestea sunt doar cateva din datile negre din calendar, dar carora trebuie sa le faci fata cu brio, tot asa cum ti-a urat aseara Formatia Bucuresti la nunta verisorului tau, cel care a fost primul care a aparut in prim plan in 2017 pe ritmurile celei mai bune formatii nunta Bucuresti.

Constati cu stupoare ca, de parca n-ar fi fost suficient maratonul de formatii nunta parcurse in week-end, fortat fiind de imprejurari si de privirea fixa a logodnicei tale, se apropie si Valentine’s day, sarbatoare cu care tu nu ai fost si nici nu vei fi niciodata de acord nici in ruptul capului. Dar, hei, ce sa faci cand fericirea ei e mai presus si linistea voastra comuna e un deziderat la care aspiri de cand ai cunoscut, formatie nunta Bucuresti sa fie atunci, ca printesa sa se linisteasca si sa se simta apreciata si bagata in seama cu ale ei nevoie special de bride to be.

Si uite asa incepi sa te panichezi pentru ca, evident, nici anul acesta nu te-ai gandit din timp cum sa o surprinzi de stupizenia asta de sarbatoare americaneasca. Oricum pe ea nu o va interesa lipsa acuta a interesului tau vis-à-vis de aceasta imprejurare, lucru de care te-ai convins si in anii anteriori, cand ai protestat cat ai putut tu de convingator, dar regina de gheata a ramas neschimbata. Poate ar fi inteligent din partea ta daca ai incepe sa cauti la modul serios o formatie nunta pe care sa i-o prezinti, chiar si de dragul de a-I arata ca iti pasa si ca te implicit la modul active in nunta pe care o veti avea vara care vine. Bineinteles ca si asta ti se pare fara rost, adica, pe bune, cum sa incepi inainte cu un an si jumatate sa te stresezi pentru asemenea lucruri, cand poate, prin ceva minune-neminune, nici macar nu mai ajungi in ziua cu pricina ? Te-ai dat si de aceasta data batut inca dinainte de a incepe argumentarea si ai hotarat la modul cel mai serios sa iti faci timp dimineata, la cafea, cat ea inca este somnoroasa si alintata in patul vostru, sa salvezi cateva link-uri din care sa selectionezi minim un top 10 cu melodii pentru nunta.

Ai noroc cu florariile care livreaza din online, asa ca nici macar nu va avea motive reale sa stea suparata pe tine ca nu puteti sarbatori Valentine’s day din cauza delegatiei tale, caci iniante sa se isterizeze sis a urle in telefon ca sigur ai gasit tu o alta scuza pentru a scapa, curierul va suna la interfon si o va consola cu un iens buchet de trandafiri albi, preferatii ei. Mai apoi, tot la telefon ii vei pune care ti se va parea tie ca fiind cea mai reusita melodie de nunta pentru valsul mirilor, ii vei reaminti ca o iubesti si ca esti capabil de orice pentru a o face sa zambesti si uite asa veti trece cu bine peste inca o sarbatoare prosteasca, dar simpatica in felul ei.