A doua căsătorie – Rochie de mireasa sau nu?

Pe langa o formatie nunta deosebita, si sunt nenumarate formatii nunti care mai de care mai pricepute si apreciate, o alta bataie de cap (mai mult a miresei) este, la a doua casatorie, dar chiar si pentru prima, daca sa isi aleaga o rochie clasica de mireasa, sau sa intre in biserica imbracata intr-o rochie simpla.

Si in timp ce problema de formatie nunta este rezolvata, femeia tot femeie – si cu doar cateva zile sau chiar ore inainte, aceasta nu este 100% convinsa daca a luat decizia corecta in alegerea rochiei sau nu. Ca vecina spune una, verisoara alta, prietena are alta parere si tot asa…

Rochie de mireasa sau nu? Noi nu stim, dar va recomanam sa ascultati cateva piese din repertoriul nostru pentru a va convinge in privinta formatie nunta, dar de data aceasta in special pentru a va relaxa in privinta rochiei de mireasa:

Va recomandam sa ascultati o parte din repertoriul de formatie nunta de pe siteul www.formatiabucuresti.ro si sa solicitati o intalnire cu aceasta formatie nunta. O formatie nunta, care asa cum am mai spus, este plina de surprize si reuseste sa incante toti invitatii asa cum putine formatii nunta reusesc.