Evenimente amanate in 2020

Ne aflam intr-o perioada grea a evenimentelor, nunti, botezuri, cununii. Astfel, formatii nunti au luat pauze fortate din pricina coronavirus-ului.

Cei care deja au programat nunta in aceasta perioada sunt afectati, intrucat nunta va fi reprogramata.

Formatia nunta aleasa va trebui sa reprogrameze astfel numeroase evenimente in ordinea primirii acestora si deasemenea va fi dificil sa se sincronizeze cu localurile si invitatiile programate.

Formatia Bucuresti va face tot posibilul ca evenimentele sa fie onorate dupa tot acest impas.

Totusi, sunt formatii nunta care vor avea dificultati in vederea reprogramarii.

Va recomandam sa luati legatura din timp cu formatie nunta cu care ati “batut palma”, astfel incat sa ajungeti la o intelegere ideala pentru evenimentul dvs.

Odata cu iesirea din postul crestinesc si calmarea problemei covid-19, viata va reveni, cel putin pentru unii dintre noi, la normalitatea in care numerosi viitori miri se vor confrunta cu necesitatea alegerii unei formatii de nunta.

Va dorim sanatate si va recomandam sa respectati deciziile autoritatilor.

Va recomandam sa ascultati o parte din repertoriul de formatie nunta de pe siteul www.formatiabucuresti.ro si sa solicitati o intalnire cu aceasta formatie nunta dupa ce lucrurile revin la normal. O formatie nunta, care este plina de surprize si reuseste sa incante toti invitatii asa cum putine formatii nunta reusesc.