Socrul mic – ce se intampla in inima lui in ziua nuntii fiicei sale

DSC07923

Tatal miresei stie foarte bine ce rol important joaca el in ziua cea mare. In calitate de cap al familiei, trebuie sa se asigure ca toate dorintele fiicei sale sunt aduse la indeplinire, ca nimic nu o supara sau o mahneste, in vreme ce de asemenea trebuie sa se ingrijeasca si de linistea sotiei sale, stiind totodata faptul ca pentru o mama nu este deloc usor sa se desparta de odorul sau, chiar daca practic acesta nu pateste nimic rau, ci doar se casatoreste, deci se maturizeaza suficient incat sa-si intemeieze propria familie, pe baza valorilor ce i-au fost insuflate de catre parinti inca din frageda-i pruncie.

Printre discutiile cu formatia nunta angajata, socrul mic are diverse alte responsabilitati, care in ziua nuntii se concretizeaza cu numeroase telefoane date la persoanele cheie cu care in prealabil s-a inteles cu privire la mersul lucrurilor. Dupa ce s-a gandit indelung pe care formatie nunta Bucuresti sa o aleaga dintre toate celelalte formatii nunta, tot nu poate sufla usurat, caci trebuie sa se asigure ca aceasta a inteles locatia, ca vine cu instrumentele pregatite si ca va face in asa fel incat sa multumeasca si nepotul petrecaret, care noptile si le iroseste cel mai adesea in cluburi, dar si pe bunicuta de la tara care a crescut tanara mireasa, mamaie care devine nostalgica atunci cand aude melodiile lui Puiu Codreanu. De asemenea, publicurile de la nunta vor fi diversificate, asa ca nu e suficienta doar o etapa de bumti-bumti si alta de populara, mirii de regula intrand in pasi de dans alert, alteori alternand cu vals, unde mai pui ca si socrii trebuie sa se simta bine, iar nasii nu trebuie nici ei uitati, fiind a doua pereche de parinti din ziua nuntii.

Multe formatii nunta nu prea agreaza sugestiile mirenilor, considerand ca vastul lor portofoliu care initial i-a recomandat le va fi acum arhisuficient pentru a se dscurca chiar si-n situatii de criza. Cu toate acestea, formatia Bucuresti va intelege intotdeauna nevoile nuntasilor pe care s-a angajat sa ii incante si va fi atenta la ce solicitari exprese i se aduc. Ba mai mult, adevaratele formatii nunta Bucuresti cu renume vor face ele insele, de la sine, urari mirilor, vor da dedicatii prin melodii cuscrilor si tuturor persoanelor care au ceva anume de zis pe parcursul evenimentului.

Sa nu uitam totusi ca, la randul lui, socrul mic este si el doar un om, deci are diverse emotii care pun stapanire pe el in ziua nuntii fiicei sale. Stiti doar ca se zice despre „fata lui tata” ca este adorata de catre acesta, care o protejeaza si incearca sa ii faca intru totul pe plac, deci nu va mirati daca veti observa lacrimi chiar si-n ochii socrului mic. Sigur va face front comun cu socrul mare, care uneori si el plange dupa feciorul sau, care-i pleaca de la casa si care de acum inainte ii va duce mai departe numele si ii vine lui randul sa fie de acum incolo cap de familie.