Show-ul de la o nunta?

De cativa ani incoace  m vazut ca se poarta , sau mai bine zis este  la moda sa contractam la nunta noastra mai multe formatii nunta, sa alegem formatii diferite  sau diversi artisti care sa faca un show pentru a surprinde invitatii intr-un mod inedit

Totodata am vazut ca sunt foarte cautati acesi artisti deoarece ei creaza un moment special, facand astfel petrecerea respectiva sa se diferentieze de altele.

Nu este nimic gresit in aceste alegeri, fiecare este liber sa isi aleaga o formatie nunta, sau poate sa isi contracteze si alte servicii care sa le creeze asa zisul moment special din cadrul nuntii, insa toate aceasta implica un cost.

Sigur ca si noi la nunta noastra am avut contractate doua formatii nunta

Bucuresti, una cea principala mai exact care a cantat toata noaptea si o a doua

formatie nunta Bucuresti care ne-a incantat cu niste melodii diferite si deosebite.

Intr-adevar a fost un cost mai ridicat, insa cea de-a doua formatie nunta Bucuresti pret, a avut un moment de aproximativ o ora nu a stat toata noaptea, iar formatia Bucuresti cea care a cantat pana dimineata si ea a avut foarte multe stiluri de muzica, s-a cantat atat populara cat si muzica usoara pentru a putea multumi pe toata lumea.

Nu consider ca este asa de corect sa transformam petrecerea nuntii noastre intr-un spectacol, sa transformam invitatii in spectatori si sa invitam X cuplu celebru de la Romanii au talent sa danseze.

Voi ce parere aveti? Sunteti pro sau contra show-ului de la o nunta?

Consider ca cel mai bine si corect ar fi sa ne concentram pe alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret ca aceasta sa faca spectacol impreuna cu invitatii nostril, iar mai tarziu sa putem urmari momentele frumoase pe care le putem numi  spectacol, insa spectacolul nuntii noastre unde toti invitatii sunt actori si se distreza pe ritmuri de chitara.