Sezonul nuntilor

Am avut anul acesta foarte multe nunti, pot spune ca am avut un sezon al nuntilor, unde a trebuit sa particip fara doar si poate deoarece toti cei care au spus Da au fost prieteni foarte buni dar si rude unii dintre ei.

Desi a fost costisitor, foarte costisitior, insa ma alina faptul ca va veni si randul meu, pot sa spun ca m-am distrat la maxim, si asta deoarece au avut niste formatii nunta bestiale, formatii nunta Bucuresti care au dat tonul petrecerii au facut atmosfera si nu au lasat pe nimeni sa stea jos.

O formatie nunta care mi-a placut enorm de mult a fost chiar prezenta la doua dintre nuntile la care am participat, iar formatia Bucuresti a incis atmosfera si ne-am bucurat enorm alaturi de indragostiti.

Am avut de invatat foarte multe lucruri din acest sezon, sezon maraton cum l-am denumit eu, deoarece nuntile au fost si apropiate una de cealalata.

Fiind prieteni foarte apropiati, am fost foarte implicata in organizarea nuntilor iar de aici consider ca am invatat foarte multe lucruri.

Cel mai greu pentru miri a fost luarea deciziei in ceea ce priveste o formatie nunta Bucuresti, au cautat mult, si au ascultat foarte multe formatii nunta Bucuresti pret, de aceea ei au devenit si mai nehotarati iar pe masura ce se apropia evenimentul si mai mult nu stiau ce sa aleaga.

Este o decizie grea, deoarece o formatie nunta Bucuresti pret este cea care intretine invitatii,cea care creaza atmosfera, ea este sufletul petrecerii, daca muzica nu e, sau si mai rau daca muzica nu e de calitate riscam sa stricam cel mai frumos eveniment al nostru, eveniment ce marcheaza inceputul unei vieti in doi, inceputul unei noi familii si el trebuie sa fie deosebit si sa ne aduca numai amintiri frumoase.