Revelion de poveste, un inceput de an cu sperante!

Anul acesta m-am decis ca petrecerea dintre ani, Revelionul sa il petrec la un restaurant, alaturi de prietenii mei.

Decizia de a sarbatori la un restaurant a fost luata mai mult din curiozitate, pentru ca nu mai fusesem sincera sa fiu de Revelion la un restaurant.

Toti imi spuneau ca e la fel ca la o nunta, insa mie imi place la nunta asa ca ne-am decis.

Asadar am ales un restaurant ce are o formatie nunta si nu una oarecare ci una indragita de noi toti, o formatie nunta Bucuresti ce ne-a incantat cu melodiile si atmosfera creata si anume formatia Bucuresti.

Am cautat ofertele din timp, desi restaurantele nu au avut o oferta concreta probabil din cauza faptului ca nu aveau inca detaliile despre ce formatii nunta vor angaja, despre meniu disponibil si alte oferte pe care vruiau sa le propuna.

Sunt convinsa ca multi din cei ce citesc articolul va ganditi acum ca nu se merita sa faci Revelionul la un restautant din cauza pretului, sau poate ca va imaginati ca este la fel ca la nunta.

Intr-adevar este asemantor cu o nunta, insa totusi este noaptea dintre ani, o nopate in care toti ne punem dorinte, ne facem promisiuni si plecam la drum plini de sperante, de aceea dupa parerea mea  este bine sa ne simtim bine sis a petrecem alaturi de o formatie nunta Bucuresti pret.

Asadar de Revelion mi-am facut acest capriciu si anume de ma distra pana dimineata pe ritmurile unei formatii nunta Bucuresti, am incheiat anul multumita de ce am realizat si impacata cu mine insami, si am inceput un alt an in care voi sti sigur ca voi intreprinde mai mult din ceea ce imi propun, iar dorinta mea ramane aceeasi de ai avea pe cei dragi langa mine sanatosi.

Prietenii mei s-au distrat si de minune si au ramas la aceeasi concluzie si anume ca nimic nu se compara cu muzica live a unei formatii nunta Bucuresti pret.