Pretul formatiei de nunta este justificat?

In urma unor discutii cu niste amici pe care le-am avut cu ceva timp in urma am ajuns la concluzia ca foarte multe persoane consider ca pretul uni formatii nunta nu este justificat.

In cazul in care ne gandim la banii care le intra in buzunar, la cat platim o formatie nunta pentru o seara stiu este mult, este un cost relativ mare.

In general o formatie nunta Bucuresti castiga pe seara intre 1500 euro poate si 2000 euro, iar acesti bani cu siguranta noi ii castigam in cateva luni.

Facand o comparatie in sensul acesta este adevarat ca unele formatii au un cost mare, poate prea mare sau poate ca nu este justificat.

Ar trebui insa sa luam in calcul ca banii respectivi nu merg catre o singura persoana, deoarece formatia Bucuresti este compusa din mai multi membrii iar banii respectivi ii iau impreuna deci suma se imparte la toti.

Multe persoane nu mai apeleaza la serviciile unei formatii nunta Bucuresti tocmai din aceste motive deoarece au un cost putin cam ridicat, si aleg in felul acesta un Dj.

Nu ar trebui insa sa ne gandim doar la banii pe care noi ii investim in contractarea unei formatii nunta Bucuresti pret, deoarece avand in vedere ca nunta are un numar relativ mare de invitati si ca toti vor contribui la petrecere, practic ar trebui sa ii avem de aici de la invitati, nu neaparat din buzunarul nostru.

Da este adevarat ca banii de la invitati vin pentru noi si multi nu sunt dispusi sa ii ofere pentru o formatie insa dupa parerea mea intr-un moment de o asa amploare, un moment unic din viata noastra nu ar trebui sa ne gandim la lucruri materiale.

Poate nu este justificat pretul, poate da unele formatii au costuri mai mari, insa eu intotdeauna voi alege o formatie nunta Bucuresti pret deoarece imi doresc ca momentele frumoasa sa ramana frumoase in amintrile mele si ale invitatilor.