Muzica populara mai este ascultata?

Timpurile s-au schimbat iar generatiile tinere vin din urma cu pasi repezi. Traditia la nunti nu se mai tine cum se tinea pe timpul parintilor nostrii iar in acest fel, ne pierdem ca natie.

Bineinteles, fiecare dintre noi isi poate organiza nunta dupa bunul lui plac insa, este frumos sa pastram si cateva dintre traditiile romanesti.

Una dintre traditiile ce nu trebuie sa lipseasca de la o nunta este muzica din folclorul romanesc. Formatie nunta Bucuresti, are in repertoriul ei foarte multe melodii romanesti vechi ce vor incanta auzul nuntasilor de varsta a doua si nu numai. Formatie muzica nunta care au cunostinte complexe despre folclorul romanesc vor veni cu cateva melodii care vor atinge inima bunicilor, nasilor si a parintiilor, pentru ca sunt melodiile tineretii lor si pentru sufletul lor.

Acele balade vechi va vor face pielea de gaina indiferent daca sunteti cunoscatori sau nu, daca sunt interpretate bine de catre solista formatie muzica nunta.

Sarbele, batutele si horele cantate de formatie nunta Bucuresti, va ridica pe toata lumea de la masa si ii va chema pe ringul de dans. Intr-o hora, nu mai conteaza categoria de varsta pentru ca distractia este garantata.

Va recomandam, ca pe langa repertoriul muzical pe care il alegeti impreuna cu jumatatea dumneavoastra, alegeti cu formatie nunta Bucuresti cateva melodii din folclorul romanesc pentru a duce traditia mai departe si a va incanta si restul invitatilor care nu sunt atat de familiarizati cu noile stiluri muzicale.