Manele la nunta sau nu?

In organizarea unei nunti, cea mai grea decizie pe care trebuie sa o luati este ce formatie muzica nunta alegeti sa participe la evenimentul dumneavoastra? Majoritatea cunoscutilor, va vor sfatui sa alegeti o formatie nunta Bucuresti in detrimentul unui DJ nunta sau sa cautati niste lautari.

Dupa ce veti alege formatie nunta Bucuresti, urmeaza o alta provocare si anume: stabilirea repertoriului muzical.

Formatie muzica nunta va va sta la dispozitie si va va ajuta sa va decideti ce gen de muzica doriti sa ascultati la nunta dumneavoastra. Daca nu sunteti fani manele, atunci veti compune repertoriul muzical impreuna cu formatie nunta fara a include acest gen muzical.

Insa, ce faceti daca la eveniment, sunt nuntasi care doresc sa asculte si manele? Nu ar fi o problema daca este decat un singur invitat sau doi care au pretentii de genul acesta insa, ce faceti daca va cer tot mai multi nuntasi sa lasati formatie nunta Bucuresti sa interpreteze cateva manele?

Este bine sa fiti constienti ca la nunta dumneavoastra vin invitati cu gusturi muzicale diferite. Unii prefera muzica: jazz, dance, pot, populara, clasica sau de ce nu, manelele si de aceea este bine sa fiti pregatiti pentru solicitari extra din partea nuntasilor adresate formatie nunta Bucuresti.

De preferat este sa stabiliti cu formatie muzica nunta cate solicitari sa onoreze si mai ales de parerea cui sa tina cont.

Odata ce ati stabilit cu formatie nunta Bucuresti acest aspect, ei vor sti clar ce au de facut si cum sa gestioneze situatiile de acest gen.

Un alt sfat pe care vi-l recomandam este sa anuntati nuntasii ce gen de muzica vor asculta la nunta dumneavoastra si daca sunteti sau nu permisivi cu privire la schimbarea repertoriului muzical pe care l-ati stabilit deja cu formatie muzica nunta in cadrul evenimentului.