Fa-i primavara mai frumoasa, cere-o in casatorie !

Starea generala de euforie ne-a cuprins pe toti, parca ne-am fi metamorfozat in fiintele energice la care am sperat intreaga iarna. Sa tot fie de vina vremea frumoasa de afara, soarele si natura care renaste, motiv pentu care spiritul nostru creativ este mai alert ca niciodata, asa ca nu trebuie sa ne surprinda daca, aparent din senin, ne pomenim ca ne uitam dupa formatii nunta, desi nu am dat niciodata de inteles ca am fi pe punctul de a face pasul cel mare.

O formatie nunta Bucuresti arvunita poate fi un martisor dragut, romantic si care ii da de inteles importanta este pentru tine relatia voastra, respectiv viitorul impreuna. Daca privesti lucrurile dintr-o astfel de perspectiva nu inseamna automat ca lasi dupa ea, ca te sacrifici pentru binele comun, ca reusesti sa calmezi bestia care arde de nerabdare si se grabeste la maritat. Lasand glumele rautacioase la o parte, invidia generala, precum si prietenii „binevoitori”, ar fi un gest nu doar frumos, dar si un inceput luminos de primavara, ocazie cu care relatia voastra sa se consolideze, sa incepeti sa demarati activitatile necesarii organizarii unei nunti.

De ce sa astepti pana la vara, cand stii prea bine ca nuntile sunt in toi, de ce sa o vezi privind cu jind cum se uita ca o invidioasa mica ce stii tu ca e in secret la verisoara ea cum canta pe melodiile de la Formatia Bucuresti, cand ar putea sa fie chiar ea mireasa, regina serii ?

Probabil ideea unei formatii nunta Bucuresti ti se pare de-a dreptul nebuneasca, poate consideri ca aceste lucruri ar trebui cantarite, nu decise pe baza unui impuls de moment, dar oare nu ai trait suficiente momente memorabile, remarcabile alaturi deiubita ta incat pana acum sa te fi (auto) convins de stadiul in care va aflati impreuna, ca si cuplu ?

Presat de familia care te tot intreaba la toate evenimentele cand te insori, rusinat in fata alor ei, care intrebator te analizeaza si ei la randul lor, poate impins de la spate de diverse circumstante, te uiti pe net dupa o formatie nunta, poate chiar ajungi sa gasesti niste inregistrati live care te pun pe ganduri si uite asa iti imaginezi cum v-ar sta voua sa dansati valsul mirilor. Ai imaginea ei in minte, o vezi cat e de radioasa, ce speciala se simte, asa cum ti-a spus ca si-a dorit dintotdeauna de la barbatul din viata ei ? Pentru toate astea doar tu esti responsabil si esti singurul in putere de a le materializa, asa ca de ce sa tot amani marele si fericitul moment din viata celor doua familii astfel inrudite ?!

Vara se apropie si ea cu pasi repezi, ademenita de surata ei, primavara, cu care acum toti cochetam de zori si care ne scoate la cafele povestite in taina, pe terasele imbietoare, asa ca incearca sa iti analziezi situatia, sa iti raspunzi sincer ce intentii ai, sau sa iti explici eventuala lipsa a acestora si, intr-un fel sau altul, treci la actiune, nu lasa timpul sa lucreze in defavoarea voastra, impreuna sau separat.