Despre artistii care ne canta la nunta

 

O sa va impartasesc astazi cate ceva despre artisti in general, sau despre cantaretii pe care noi ii alegem, despre cei care alcatuiesc o formatie nunta si care cu ajutorul talentului dar si a muncii depuse reusesc sa ne faca un moment special.

Am auzit in ultima perioada comentarii care mie personal mi se pare putin rautacioase, comentarii de genul ca o formatie nunta Bucuresti nu isi merita banii, ca au un cost foarte ridicat si de ce sa platesti atat de mult cand poti sa angajezi un Dj.

Aceste comentarii sunt foarte urate, si nu isi au rostul, consider ca persoanele cara fac aceste remarci nu au cunostinte de muzica, nu stiu diferentele dintre o formatie nunta Bucuresti pret si un Dj.

Cred in continuare ca nu se pot face comparatii intre formatia Bucuresti sau alte formatii nunta si intre un Dj sau Mc sau orice alta muzica.

Trebuie sa ne gandim in primul si in primul rand la faptul ca muzica pusa sau mixata de un Dj nu va avea niciodata rezonanta unei formatii nunta Bucuresti, deoarece formatia canta live, instrumentele se aud acolo prezente, solistii de asemenea vad cum reactioneaza invitatii, vad cerintele si ofera ceea ce se cere.

Un lucru posibil nestiut de multi dintre aceia care fac aceste remarci esti faptul ca cei care alcatuiesc o formatie nunta, acesti artisti sau talente cum imi place sa le numesc, depun multe ore de munca, multe ore de repetitie pentru a putea oferi muzica lor, acesti artisti canta din suflet si cu dragoste fata de munca lor, pun pasiune si investesc pe langa timp si sentimente.

Dragii mei in cazul in care nu stiti ce sa alegeti, recomandarea mea ar fi sa cereti un sfat, sau sa va documentati, sa asculati multe formatii nunta Bucuresti pret cum canta si apoi sa va hotarati.