formatie live nunta, formatii live nunta, formatie live nunti, formatii live nunti, formatii nunta, formatie nunta, formatii nunti bucuresti, formatie nunta bucuresti, trupa nunta, trupe nunti

De ce amanam sa ne casatorim?

 

A trecut Craciunul si te-ai trezit in ajunul revelionului. In stanga ta, o multime de oameni, in dreapta, o alta, dar tu o asteptai pe ea, care, ca de obicei, intarzia sa apara. Ai inceput sa fii furios, caci stiai prea bine ca sta si se aranjeaza degeaba in timp ce cauta playlist-uri cu formatii nunta pentru prietena ei cea mai buna.

Te infurie si acum noua ei preocupare de a gasi cea mai buna formatie nunta Bucuresti pentru marele eveniment din viata prietenei sale. Cu toate ca intotdeauna ai apreciat daruirea si responsabilitatea de care da mereu dovada atunci cand se implica intr-un nou proiect, poate ar trebui sa isi canalizeze totusi energia si atentia de a fi alaturi de tine in astfel de momente.

Cel mai probabil in mod normal nu ai fi acordat atat de multa atentie intarzierilor ei, cu care de altfel te-a si asteptat, iertand-o de fiecare data cand isi facea in cele din urma aparitia in toata spelndoarea ei, dar urma o clipa importanta pentru voi, pentru ca doreai sa o anunti ca e cazul sa caute una dintre cele mai bune formatii nunta Bucuresti pentru voi de aceasta data, sa nu o mai faca pentru altii.

Cu toate acestea, te-ai razgandit in ultimul moment, probabil tracul dinaintea propunerii, poate nu te-ai simtit inca pregatit, nici tu nu stii.

Cert este ca ai decis sa mai amani putin momentul, pentru a te obisnui cu ideea, avand in vedere ca v-ati cunoscut de relativ putin timp si ca abia va mutaserati impreuna.

Ideea de acomodare, de zona de confort, de prelungie a burlaciei iti convenea de minune, ceea ce ai si decis acolo, pe loc.

Ea probabil nici nu a luat inca in calcul aceasta idee.

E drept ca nici nu ati discutat despre casatorie la modul concret, ti se pare o copila, dar una pe care o iubesti din tot sufletul si speri sa nu dispara aceasta indragosteala dintre voi.

Ea a fost cea care te-a intinerit, cu toata nebunia-i caracterisica, cu pofta ei incontestabila de viata. Nu s-a prins nici macar cand i-ai facut o declaratie indirecta prin melodia pe care i-ai rugat sa i-o dedice pe cei de la Formatia Bucuresti, acea formatie nunta care intretinea atmosfera la local in noaptea de revelion.