De ce alegem Dj? De ce alegem o formatie nunta

In articolul de azi o sa vorbim despre alegerile pe care le facem  in privinta muzicii de la o petrecere de nunta sau botez

De ce alegem un Dj? Si de ce spune da unei formatii nunta?

Care sunt avantajele unui Dj si care sunt dezavantejele acestuia? Dar care sunt avantajele unei formatii nunta Bucuresti si care sunt bineinteles dezavantajele acesteia?

Care ar fi cea mai buna alegere?  Sau cum putem stii care ar fi cea mai buna alegere pentru noi? Sa fie o formatie nunta cea mai buna alegere?

Daca ar fi sa raspundem la intrebarea din titlul articolului , De ce sa alegem o formatie nunta Bucuresti, cred ca raspunsul il stim cu totii, acum depinde foarte multe de ce isi doreste fiecare si de ce tip de nunta vom avea.

Cu siguranta ca sunt persoane care chiar prefera un Dj,  in loc de o formatie nunta pret de fapt cu siguranta ca sunt si persoane care prefera muzica mixata in locul unei formatii, de aceea pentru ei intotdeauna va prima un Dj deoarece acesta le ofera ceea ce isi doresc ei.

Daca stam sa enumaram avantajele si dezavantajele fata de cele doua alegeri putem enumera ca si avantaj daca vom alegem un Dj , cel al costului , deoarece  un Dj va costa intotdeauna mai putin decat formatia Bucuresti.

In schimb, un dezavantaj  pentru un Dj ar fi ceea ce ofera tipul de atmosfera, atmosfera pe care o vom avea datorita unei formatii nunta pret ce canta live, niciodata  nu va fi aceeasi ca si cea oferita de un Dj.

 

Important este sa stim insa ce ne dorim noi ca si persoane, deoarece cu totii suntem diferiti, ceea ce putem avea si putem suporta din punct de vedere financiar, dar si ce tip de nunta ne dorim.