formatii nunta bucuresti

Cum se vede nunta prin ochii trecatorilor

Sunt zile in care nu prea ai ce face in casa si simti asa o forta invizibila ce te trage afara din apartamentul tau ponosit cu amintiri, astfel incat ajungi in mijlocul multimii, te lasi oarecum purtat de forfota generala si sfarsesti prin a lua parte la un eveniment memorabil, la care nici nu ai fost invitat initial: o nunta clasica, in plina strada, care se gaseste in desfasurare chiar cand tu te-ai gandit sa-ti faci ordine-n ganduri si in viata.

Cot la cot cu o formatie nunta pe care pana atunci nu ai mai auzit-o niciodata, te surprinzi fredonand melodii pe care de regula nu le asculti. Iti place sentimentul de apartenenta si in gand le urezi si tu toate cele bune tinerilor miri. Poate ca in alte circumstante ai fost si tu asemeni lor, sau poate inca mai tanjesti in tacere ca va veni ziua cea mare si pentru tine. In orice ipostaza te-ai afla, te consolezi pe acordurile uneia dintre cele mai dragie tie din acel moment formatii nunta.

Fara a sesiza ori a avea o intentie reala in acea directie, vei observa ca picioarele te conduc pe acelasi drum cu cel al respectivei formatii nunta Bucuresti pe care ai auzit-o adineaori. Neavand altceva mai bun de facut, probabil vei urmari macar cu privirea derularea evenimentelor de la nunta frumosilor miri si fiori te vor strabate, rememorand o alta nunta la care ai participat in calitate de invitat care a trait momentele respective alaturi de mirii de atunci. Acum nu ai ce adauga, te multumesti doar a fi un martor tacut, privind nostalgic coloana care se departeaza. Stii prea bine ca merg acasa la mireasa si acolo formatia Bucuresti va face o reprezentatie de pomina, asa incat sa planga pana si socrul mic ca-i pleaca fata in lume, ca se marita si ca nu va mai fi sub atenta lui supraveghere. Daca esti femeie, te vei pune in pielea mamei miresei si te vei gandi cum vei reactiona cand, la randul tau, iti va pleca odorul de la casa parinteasca, asta daca nu a facut-o deja si atunci te vor incerca si pe tine niste lacrimi, dar te vei abtine, fiind in plina strada, printre straini.

Uite ce poate reusi o formatie nunta Bucuresti care stie cum sa-si faca treaba, care da dovada de profesionalism chiar si in momente pline de emotii, tensionate si adesea stresante. Ei, adevaratii profesionisti, isi vad in continuare de treaba si uita poate ca, la randul lor, sunt si ei parinti si ca au si ei copii care se vor casatori si vor pleca la casa lor. Unii ar zice ca sunt insensibili, ca au ajuns deja sa banalizeze improtanta marelui eveniment, avand in vedere la cate au participat ca formatie contractata, dar este oare chiar adevarat ? Sa le fie oare cu putinta sa se detaseze intr-atat incat sa nu mai simta fiorul general al nuntii ? Raspunsul neaparat trebuie sa fie unul negativ, in caz contrar neexplicandu-se cum formatia Bucuresti reuseste de fiecare data sa identifice, ba chiar sa surprinda si sa anticipeze nevoile si preferintele publicului prezent la sala de evenimente, dar si pe parcursul celorlalte momente cheie ale nuntii.

formatii nunta bucuresti
formatii nunta bucuresti