Cum sa multumesti toti invitatii de la o nunta

 

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa o ia mirii la o nunta este alegerea formatie, astfel alegerea formatie pentru nunta ajunge in prim plan, iar pentru a lua decizia cea mai buna mirii trebuie sa se ghideze dupa cativa pasi.

In primul rand nu trebuie sa lasati totul pe ultima clipa, deoarece cele mai bune formatii de nunta din Bucuresti sunt contractatate cu cel putin un an inainte de minunatul eveniment.

Ca totul sa fie perfect si invitatii sa fie multumiti viitorii miri trebuie sa ia in calcul urmatorul aspect: in cazul in care au hotarat ca vor sa isi lege destinele unul de celalalt, trebuie sa isi rezerve data la restaurant insa in momentul in care se rezerva data trebuie sa rezerve si formatia pentru nunta. De cele mai multe ori se rezerva decat restaurantul iar mult mai tarziu se alege si formatia, insa acest lucru este gresit, deoarece riscam sa nu mai gasim o formatie buna si sa ne mutumim cu ce mai gasim, iar acest lucru poate strica cu siguranta evenimentul.

Un alt detaliu important este genul de muzica ales, formatia de nunta trebuie sa aiba un repertoriu cat mai bogat, deoarece invitatii la nunta sunt de toate varstele, iar gusturile sunt cu siguranta diferite, unora le place clasicul, altora jazzul, altora muzica populara.

Desi nunta este a voastra si poate va ganditi ca trebuie sa alegeti o formatie ce va place voua, este cu totul gresita aceasta idee, deoarece si invitatii sunt tot ai vostrii si ar fi o lipsa de respect sa puneti numai un anumit gen de muzica .

Chiar daca nu va place deloc spre exemplu un anumit gen de muzica, frumos este ca formatia sa cante si cateva melodii, este un gest frumos si dati dovada de respect pentru participanti.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca invitatii au si ei un rol destul de important, este foarte bine sa existe diversitate, pentru a fi atmosfera, iar daca atmosfera exista cu siguranta ati ales formatia de nunta perfecta.