Copii cresc mult prea repde

Imi amintesc si acum prima zi in care fata mea a venit acasa cu iubitul, cred ca avea 16 ani si ceva. II spusesem ca nu este nici o problema sa aiba un iubit atata timp cat stim si noi de el, dar pus in fata faptului am simtit ca trebuie sa il sperii. Desigur ca nu mi-a iesit, replicile din filme sunt stiute de toata lumea si nici nu sunt un om rau.

De atunci au trecut aproape 8 ani si acum a venit de mana cu viitorul ginere, nici nu mi-am dat seama cand a crescut, pentru mine ea a ramas mereu fetita mea. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi avea si un baiat si cat de curand si nepotei.

Pentru ca se apropie nunta am decis sa ma fac si eu util macar in gasirea unei formatie nunta, fata mea nu vrea sa ma lase sa fac nimic, dar nu este nimic mai frumos decat a ajuta la organizarea nuntii fetei tele.

In plus eu cunosc cele mai multe formatii nunta (www.formatiabucuresti.ro), doar vorba aceea toata viata am fost la nunti. Ei mi-au zis ca vor o formatie nunta Bucuresti, deci trebuie sa ma axez pe formatii nunta Bucuresti. Daca ar fi dupa mine am apela direct la formatia Bucuresti, aceasta este una dintre formatiile care mi-au cucerit definitiv inima.

Au o gramada de melodii ce pot fi cantate la nunta, mai ales ca inbina foarte multe genuri muzicale la o lalta. Viitori miri vor sa faca o lista cu formatii nunta Bucuresti pret, pentru a putea alege o formatie nunta Bucuresti pret potrivita pentru fondurile lor. Intr-un final este important ca ei sa fie fericiti si sa se distreze la petrecerea nuntii lor alaturi de toti cei dragi. Dragi viitori socrii fiti alaturi de copii vostri in alegerea formatiei de nunta.