Cele mai bizare superstitii legate de nunti

Nuntile la romani se fac in cel mai vesel mod. La nunti e chef si voie buna. Insa, atmosfera nu ar fi aceeasi daca nu ar fi prezenta o formatie nunta care sa stie cu adevarat sa-si faca treaba. Sunt o multime de formatii nunta care mai de care mai bune si mai de dorit. Daca vrei sa te asiguri de faptul ca la nunta ta va canta cea mai buna formatie nunta Bucuresti, trebuie sa cauti din timp Formatia Bucuresti. Sunt multe formatii nunta Bucuresti care stiu sa faca atmosfera, insa Formatia Bucuresti e cu totul si cu totul deosebita. Intra pe formatiabucuresti.ro si vezi toate detaliile.

Cand vine vorba de nunti, mereu auzim tot felul de superstitii. Unele sunt de-a dreptul de neinteles. Unii miri le respecta, altii nu.

Una dintre ele ar fi legata de luna in care poti face nunta. Se spune ca nuntile facute in luna mai nu sunt de dorit, deoarece casatoria se va spulbera ca florile copacilor. Cu toate acestea, multe persoane si-au facut nunta in luna mai si au ani buni de cand sunt impreuna.

O alta superstitie ciudata e legata de incaltamintea miresei. Crezi sau nu, mireasa nu trebuie sa aiba incaltaminte decupata la degete, deoarece ii va iesi norocul printre degete. Total de neinteles, insa..superstitiile sunt superstii.

Daca nu vrei sa ai ghinion, nu-ti croi singura rochia de mireasa, nu te casatori de ziua ta, nu chiui la nunta, nu te casatori in acelasi an cu sora sau fratele tau, etc.

Sunt o multime de astfel de supersitii, care de care mai ciudate si de neinteles. Insa, ele au efect asupra ta atat timp cat le crezi. Daca nu esti o persoana superstitioasa ai libertatea de a face ce iti doresti.