Ce pot face cu rochia de mireasa dupa nunta?

La nunta mea m-am distrat pe cinste. Am avut alaturi cea mai tare formatie nunta Bucuresti. M-am distrat foarte mult si eu, si invitatii si toata lumea a fost multumita. Mi-am dat seama de faptul ca e extrem de important sa alegi una dintre cele mai bune formatii nunta Bucuresti, fapt pentru care am mers la sigur si am ales Formatia Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro). Am fost la nunti la care atmosfera numai de nunta nu a fost. Conteaza mult sa ai alaturi o formatie nunta care canta orice gen de muzica, una dintre acele formatii nunta care tine invitatii pe ringul de dans, o formatie ca aceasta.

Dupa ce nunta a trecut, am inceput sa ma gandesc tot mai des la ce anume pot face cu rochia de mireasa. In mod clar as putea sa o pastrez. Sa o asez intr-un sac special si sa o tin in dulap ani buni, ani in care sa ma mai uit la ea din cand in cand. Dar, parca pe de o parte nu imi doresc acest lucru. Am inceput sa ma gandesc tot mai mult si la alte variante.

Iau in calcul si modificarea ei. Am o rochie care mi-ar permite sa o modific astfel incat sa o pot purta cu alte ocazii, fara a da de banuit ca ar fi rochia de mireasa. E varianta la care ma gandesc cel mai mult.

Insa, pe de alta parte iau in calcul si sa o donez. La urma urmei, am o multime de rochii. Cred ca as fi foarte fericita sa stiu ca o mireasa care nu isi permite ar avea in ziua nuntii o rochie atat de frumoasa. M-ar multumi sufleteste mult.

O sa vad ce voi face pana la urma, insa ma voi gandi bine, astfel incat sa nu imi para rau de alegerea facuta.