Ce faci daca in ziua nuntii va ploua ?

In weekendul ce tocmai a trecut vremea nu a fost prea prietenoasa, iar in timp ce oamenii se ascundeau pe sub umbrele pentru a se adaposti pe picurii mari de ploaie, la biserica din apropiere se auzeau clopote de nunta.

Chiar ma gandeam ce ghinion trebuie sa aiba mireasa cu o asemenea vreme urata, avand in vedere ca ii poate fi periclitata coafura, dar mai ales rochia in cazul in care ii este inchiriata, deci trebuie sa aiba si mai mare grija de ea. Intr-adevar, o formatie nunta deja isi facea primele acorduri, se auzea in fundal, insa clopotele vesteau maretia evenimentului.

Ulterior, la scurt timp dupa ce am avut gandurile de mai sus, mi-am amintit cum batranii spun ca, daca la nunta ta ploua, atunci inseamna ca vei avea parte de noroc si de belsug in viitoarea ta familie. Instant m-am inseninat si mi-am dat seama ca trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor, chiar si atunci cand sa zicem ca esti presat/a de timp si ai impresia ca niciodata nu vei gasi suficiente formatii nunta din care sa o alegi pe cea mai potrivita tie si evenimentului pe care te straduiesti sa il planifici pana in cel mai mic detaliu.

Gandind pozitiv, iti maresti si urgentezi sansele de a gasi artisti precum cei de la formatia Bucuresti, care sa te incante pe tine si pe invitatii tai si care sa iti confere siguranta si reusita unui eveniment grandios, memorabil. In felul acesta nu va mai trebui sa te ingrijorezi cu privire la programele incarcate a marii majoritati de formatii nunta Bucuresti si nici nu va trebui sa apelezi la alte tertipuri pentru a putea contacta o formatie nunta Bucuresti care s-ar afla in topul preferintelor tale si ale celor mai apropiati prieteni, care te-au sfatuit s-o alegi pe ea, in detrimentul celorlalte existente pe piata de nunti.

Asadar, retine: ploaia nu este o catastrofa, nici chiar daca se incapataneaza sa-si faca aparitia fix in ziua in care are loc cel mai important eveniment din viata ta: nunta. Invata sa te acomodezi rapid, din mers chiar, pentru a nu-ti umbri fericirea si a nu lasa niciun picur de ploaie sa-ti stearga zambetul de pe buze, care trebuie sa stea arborat la loc de cinste, de dimineata si pana in cealalta dimineata, cand pleaca si ultimul tau invitat.

Mire ti-ai gasit, familia ta te sustine, iti este alaturi, prietenii se bucura pentru fericirea ta, rochia este perfecta, exact asa cum ti-ai dorit-o, asa ca nu ai motive de ingrjorare, mai ales ca formatia Bucuresti se ocupa de invitatii tai prin repertoriul bogat pe care il au la dispozitie. Toate acestea fiind amintite, calmeaza-te, trage aer adanc in piept si repeta-ti tu tie faptul ca nimic nu te poate posomori in cea mai importanta zi din viata ta ! Nu uita ca importante sunt momentele frumoase si amintirile pe care le construiesti impreuna cu oamenii dragi tie, indiferent ce contextul si decorul in care v-ati afla !