Ce facem vineri seara

Toata saptamana am asteptat sa treaca doar pentru a ajunge in weekend. Inca de la mijlocul saptamanii ne pierduseram rabdarea si priveam cu jind la calendarul care anunta cele trei zile de weekend, sau cel putin scurta zi de vineri, pe care stim cu totii ca aproape o sarim de tot, in conditiile in care, daca lunea se zice ca nici iarba nu creste, la fel, nu incepi sa cladesti o afacere noua vinerea, ci o amani pe cel putin marti, pe cand te intorci odihnit si binedispus din urma reprezentatiei unei formatii nunta pe care ai auzit-o in miniconcediul de 2-3 zile. Stim cu totii cum sa petrecem frumos in putinul timp liber pe care il avem, motiv pentru care incercam sa maximizam la maxim fiecare sansa care ni se ofera sau pe care facem in asa fel incat sa o avem pentru bunastarea sufletului nostru.

Daca vi se pare putin ciudat ca am ajuns sa pomenim despre o formatie nunta in itinerariul nostru de weekend, nu ar trebui sa va mai mire acest lucru, caci, dragilor, daca inca nu ati fost informati, suntem in plin sezon de nunti, deci este ceva la ordinea zilei sa ne planificam activitatile de weekend in functie de evenimentele la care am confirmat ca vom participa. In plus, ce poate fi mai improtant decat fericirea celor dragi noua ? Propria fericire, evident, insa cand aceasta coincide cu a persoanelor apropiate sufletului nostru, vom simti nevoia sa facem tot ceea ce depinde de noi pentru a le fi alaturi in cea mai importanta zi din viata lor, aceea in care vor deveni sot si sotie. Daca insa scenariul este taman invers, adica apare rasturnat, in oglinda, deci noi vom fi cei ce au nevoie sa caute si sa selecteze formatii nunta Bucuresti, la fel, ne vom dori sa fim in compania celor pe care ii iubim in respectiva zi.

Se releva asadar motivul pentru care, indiferent de partea de care ne aflam, am fi direct interesati de o intrevedere cu Formatia Bucuresti, artistii care ne-ar putea incanta la cel mai mare eveniment din viata noastra de pana in prezent. Daca suntem de asemenea niste buni negociatori, cu siguranta vom putea pune in scena diverse momente artistice care nu doar sa incante publicul specator, dar si sa il invite pe ringul de dans, acolo unde, practic, are loc adevarata nunta.

Bineinteles, artistii mai sus mentionati se pot inspira de la orice alta formatie nunta Bucuresti, deci repertoriul nu ar fi o problema, evident, la cerere putand fi date si dedicatii personalizate, intreg acest demers artistic fiind tot spre deliciul publicului. Asadar, acum va este mai clar definita ideea de weekend, de distractie si de program artistic, nu-i asa ? Acum nu va ramane altceva de facut decat sa va incarcati bateriile cu bunadispozitie si sa mergeti cu chef de chef la marele eveniment ce se anunta in weekendul acesta. Nu mai pierdeti timpul, scoateti hainele din garderoba, pregatiti-le pentru ziua cea mare si dvs. asortati-va cu tonul genera al petrecerii !