Cand ar trebui sa incepem pregatirile de nunta?

Multi clienti pe care ii intalnesc zi de zi si cu care incerc sa am o colaborare frumoasa atat din punctul lor de vedere cat si din al meu, imi adreseaza zilnic aceeasi intrebare:

’’ Cand ar trebui sa incepem pregatirile de nunta?’’

raspunsul meu este:

‘’ ca cat mai devreme cu atat mai bine’’ si am sa va si detaliez mai jos de ce este bine sa incepem organizarea nuntii mult mai devreme decat o facem deja.

In primul rand ceea ce ma da peste cap extrem de mult este alegerea unei formatii nunta care sa poata fi pe gustul mirilor, dar totodata sa si gasesc acea formatie nunta de care sa fiu eu sigura ca nu va strica petrecerea.

Din experienta profesionala pe care am capatat-o, stiu ca o formatie nunta Bucuresti face totul la nunta, chiar daca mancarea nu este pe gustul tuturor invitatilor, sau bautura este prea rece sau prea calda, desi nu s-a intamplat acest lucru la nicio nunta pe care eu am organizat-o, importanta unei formatii nunta Bucuresti este, dupa parerea mea cel mai bun lucru de care noi trebuie sa avem grija ca totul sa fie perfect.

De aceea atunci cand incep o noua colaborarea cu viitorii miri, primul lucru pe care il fac este sa aleg formatia Bucuresti, chiar daca mirii apeleaza la serviciile agentiei mele cu mult timp inainte de marele eveniment.

Nu mai vorbesc de cei care vin cu cateva luni inainte, de cele mai multe ori ii sfatuiesc chiar sa amane nunta si le explic ca este posibil sa nu mai gasesc o formatie nunta Bucuresti pret in care sa am incredere ca va face evenimentul frumos.

Acest lucru implica un risc pentru mine, pentru ca daca gresesc in alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret, chiar daca eu stiu ca nu este ceea ce imi doresc, insa mirii insista, agentia mea poate capata o imagine urata, deoarece invitatii nu cunosc faptul ca eu am discutat deja aceasta problema cu mirii.

Ideal este sa incepeti pregatirile cu mult timp inainte de nunta, nu trebuie decat sa apelati la serviciile unei agentii care va face totul posibil pentru ca evenimentul vostru sa fie unul cat mai special.