Cel mai bun prieten se insoara

Am trecut cu greu si peste saptamana ce tocmai s-a incheiat si parca mai energizati ca niciodata, ne avantam cu toate fortele ramase spre weekend, dulcele delir pe care l-am asteptat inca de duminica trecuta, deci cat inca eram patrunsi de acordurile muzicale cantate de Formatia Bucuresti la nunta penultimului burlac din gasca.

Cu amintiri placute din weekendul trecut, tanjim dupa un dans stransnic pe melodiile celor mai cunoscut repertorii de formatii nunta Bucuresti. Suntem cu totii constienti de faptul ca aceste vremuri nu vor mai reveni prea curand, motiv pentru care incercam din rasputeri sa le prelungim cat mai mult, sa le traim la o intensitate cat mai mare.

Bineinteles ca sunt multe alte formatii nunta pe care le avem la inima, dar cea de duminica trecuta a fost pe val, poate si pentru ca a fost nunta celui mai bun prieten si am simtit cum incet, incet din baietii de cartier care eram in urma cu putin timp, acum ne-am maturizat parca subit si m ajuns barbatii de azi, cu familii, unii mai norocosi chiar si cu copii, deci oameni in toata puterea cuvantului, stalpi ai familiei.

O formatie nunta poate lega prieteni frumoase, facand astfel parte din albumul amintirilor unor legaturi trainice, de durata, care sa se intinda pe parcursul a mai multi ani. Cumetriile care ar urma, evident, s-ar sarbatori tot pe acordurile formatiei, deci s-ar crea un cerc intim, special, plin cu incarcatura emotionala la care astfel ar participa si artistii. Tot asa, acea formatie nunta Bucuresti de weekendul trecut a reusit sa se integreze cu brio in sanul gastii de prieteni, motiv pentru care toti cei prezenti la fericitul eveniment se entuziasmeaza instant ori de cate ori stiu ca vor merge la o petrecere un Formatia Bucuresti va avea reprezentatie, lucru simtit si de artisti, care isi intampina petrecaretii cu drag, sufland mai cu spor in instrumente, mai cu patos.

Revenind la rememorarea clipelor petrecute alaturi de familiile prietenilor din copilarie, momente frumoase petrecute la ultima nunta pe care ati sarbatorit-o impreuna, privesti nostalgic spre tineretea apusa si incepi sa te simti ceva mai batran decat indica buletinul. Constati cu stupoare faptul ca te-a miscat mai mult decat te-ai fi asteptat trecerea in randul barbatilor casatoriti a celui mai bun prieten al tau, care era cunoscut a fiind burlacul suprem. Vazand ca pana si el a trecut de cealalta parte a baricadei, realizezi ca nu mai e loc de baieteala, ca de acum lucrurile s-au schimbat si ca nu mai e cale de intoarcere, tata atentia, truda si energia concentrandu-se asurpa familiei, chiar daca, din cand in cand, sotiile va mai permit mici escapade, de care voi, barbatii, baietii de altadata, profitati din plin.

Cu aceste ganduri ai trecut la birou si peste anosta zi de vineri. Grabit, te indrepti spre caa, iti iei nevasta in brate, te deschizi in fata ei si indraznesti sa ii impartasesti gandurile tale de peste zi, stiind ca ea te va intelege perfect, chiar daca nu va fi nevoie sa rosteasca la randul ei prea multe cuvinte. Pana la urma, asta inseamna sa ai o casa, o familie a ta, deci te bucuri nespus pentru prietenul tau, care in curand va incepe sa experimenteze ceea ce tu deja simti.