Un moment de relaxare

In luna ianuarie, lucrurile merg mai domol, uneori parca stau pe loc, asa incat avem suficient timp sa meditam la anul care tocmai a trecut si nu se mai intoarce, dar mai ales asupra rezolutiilor pentru 2016, deci luati cat timp considerati ca aveti nevoie pentru a planifica surprizele pentru cei drgi din viata voastra, caci, spre exemplu, acum e momentul oportun sa cautati formatii nunta si sa stability o intrevedere, chiar daca petrecerea propriu-zisa nu va avea loc decat peste multe luni de azi inainte.

Cadoul perfect pentru o nunta de argint ar fi plata comisionului cerut de o formatie nunta care stiti ca le-a placut tare mult bunicilor, sau macar o formatie nunta Bucuresti despre care stiti ca are un repertoriu bogat, pentru a le putea face invitatiilor o reala surpriza, cu cantete din tineretea lor.

Bineinteles ca bunicii nici macar nu se gandesc sa isi mai celebreze uniunea, considerant ca trecerea timpului si faptul ca inca se sustin unul pe altul e suficient drept dovada a iubirii si respectului ce si le poarta unul altuia, dar de ce sa nu le faceti o bucurie, una de care sa se poata bucura toata familia ? Formatia Bucuresti poate fi in acest caz prietenul de care aveti nevoie, in conditiile in care maestrii de ceremonii nu doar ca sunt experimentati din punct de vedere profesional, dar sunt si niste persoane cu suflet mare, care reusesc de fiecare cu brio sa treaca peste bariera angajat-angajator si sa surpinda sclipirea din ochii invitatiilor atunci cand acestia sunt strafulgerati de emotiile trezite-n ei de sunetele ce iasa din vocile si intrumentele membrilor formatiei.

Cu toate ca, stiti si voi prea bine, timpul trece, ticaitul asurzitor al ceasului va sacaie timpanul, nu trebuie sa va priviti varsta drept o corvoada. Nicaieri nu scrie ca daca toti prietenii dvs. sunt deja la casa lor, la fel trebuie sa faceti si voi. Ce daca doar dvs. ati ramas singurul neinsurat, doar nu e ca si cum lumea s-ar sfarsi maine, plus ca este un proverb care zice ca are balta peste, dar cum sa prinzi pestisorul auriu, daca tu nu te prea duci la pescuit si doar tanjesti dupa o cina calda, alaturi de o femeie frumoasa care sa fie viitoarea doamna Xulescu.

Puteti in continuare sa va uitati dupa formatii nunta Bucuresti, poate mai aveti totusi vreun prieten mai tinerel care intentioneaza sa se insoare anul acesta, asa ca propriile dvs. cautari isi vor gasi intr-un final utilitatea practica, iar in felul acesta veti putea da un sfat pertinent, deci nu v-ati consumat timpul degeaba, chiar daca beneficiarul cautarilor nu veti fi dvs.

Trebuie sa fiti snceri cu voi insiva, domnilor, sa nu mai alergati dupa raspunsuri convenabile, sa nu incercati sa mai faceti pe placul tuturor si sa realizati ce va doriti cu adevarat in viata dvs., iar daca o eventuala casatorie v-ar satisface si v-ar ajuta sa va simtiti impliniti in viata, faceti-o ! Cautati-va o fata pe gustul vostru, impartasiti-i ideile voastre despre viata si incercati sa procedati in asa fel incat in scurt timp sa ganditi la plural, pentru amandoi, nu doar pentru sinele vostru. Succes, domnilor, poate va veti gasi mireasa visurilor in 2016 !