formatii nunta

Un Dj poate tine locul unei formatii?

Ce credeti un Dj poate tine locul unei formatii nunta? Voi ce ati face daca ar trebui sa alegeti intre o formatie nunta si un Dj?

Parerile sunt impartite, multe persoane opteaza pentru un Dj in locul unei formatii nunta Bucuresti din mai multe puncte de vedere si anume din motive financiare si un alt motiv destul de obiectiv dupa parerea mea este numarul de invitati si varsta acestora.

La fel ca si alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret, unde trebuie sa ne gandim bine pentru a putea lua decizia corecta, asa trebuie sa cautam si un Dj care sa ne poata oferii ceea ce noi ne dorim si anume distractie maxima.

Sunt si Dj care nu stiu sa mixeze, pur si simplu pun piesa dupa piesa doar ca sa cante muzica, insa ei nu sunt atenti la reactia publicului, la cerintele lui.

De aceea in cazul in care vom merge pe mana unui Dj la fel ca si o formatie nunta Bucuresti va fi acelasi lucru, va trebui sa ne dam interesul sa alegem unul profesionist.

Dupa parera mea in unele cazuri un Dj poate tine locul la o formatie nunta Bucuresti pret , in cazul in care nunta este micuta, invitatii sunt majoritatea tineri, petrecerea se tine int-un cadru restrans ca mirii sa poata sarbatorii legatura dintre ei.

Insa si aici trebuie ca Dj ul ales sa fie unul pe masura, unul care sa puna suflet si sa stie sa interactioneze cu invitatii sa cunoasca exact ce piesa trebuie pusa mai departe ca invitatii sa fie luati prin surprindere dar si totodata sa continue cu dansul pana dimineata.

Cu siguranta insa nu va fi acelasi lucru ca si cand am avea formatia Bucuresti la petrecere, insa daca mirii se implica mai mult in organizare cu certitudine petrecerea va fi una reusita.