Trupa mea – nunta mea

Dragii mei vreau sa va vorbesc acum despre muzica de la nunta mea, unde am ales ca trupa nunta pentru petrecere sa fie chiar formatia mea.

De cativa ani impreuna cu niste oameni talentati am infiintat o trupa nunta Bucuresti, iar impreuna mergem la diverse evenimente unde putem canta din pasiune, si bineinteles aceste evenimente ne aduc si un venit in plus.

Am ales sa nu caut alte trupe nunta, deoarece am incredere in mine, in oamenii si colegii mei totodata de aceea am ales ca trupa Bucuresti sa fie prezenta in totalitate la evenimentul meu nu doar ca invitati ci ca si formatie ce va canta.

A fost putin mai greu cu inlocuirea mea, si anume a solistei, deoarece nu puteam sa cant toata noaptea, fiind nevoie de mine sa primim invitatii si la dans.

De aceea am apelat la o alta persoana pe care o cunosteam, si cu care noi cei din trupa nunta Bucuresti pret mai colaboraseram si in trecut la alte evenimente.

Aceasta ne cunostea, mai cantase cu baietii stiam exact talentul fiecaruia si de ce avem nevoie pentru a reda o sonorizare buna si melodii frumoase.

Bineinteles ca dupa ce au sosit toti invitatii, nu am putut sta deoparte si am invadat si eu scena celei mai minunate trupe nunta Bucuresti unde am cantat cateva piese pe care le iubesc.

A fost foarte frumos, toata lumea s-a distrat de minune, iar petrecerea a fost minunata.

Sunt o persoana norocoasa deoarece sunt membrul unei trupe nunta Bucuresti pret, nu a fost nevoie deloc sa imi dedic din timpul meu pretios pentru cautarea unei formatii, formatia a fost acolo tot timpul, iar acest lucru are un plus extraordinar de mare.