Trupa mea de la nunta

Am avut de ales la petrecerea de nunta intre un Dj si o trupa nunta care sa vina sa ne canta in seara nuntii.

Petrecerea a fost una nu foarte mare, am avut in jur de 100 de invitati si recunosc la ca inceput alegerea mea nu era favorabila unei trupe nunta, deoarece consideram ca petrecerea e una micuta si nu avea sens sa platesc o formatie de nunta pentru un numar mic de persoane.

Ma bucur acum ca nu m-am grabit sa aleg Dj-ul in devafoarea unei trupe nunta Bucuresti, deoarece consider ca am ales bine, invitatii mei au fost mai mult decat incantati, distractia a fost prezenta toata seara, iar tot meritul este al acelei trupe nunta Bucuresti pret pe care am contractat-o.

Am ales o trupa nunta Bucuresti pe care mi-a recomandat-o niste prieteni.

Acestia o avusesera angajata la nunta lor, nunta fiind la fel una micuta, insa destul de frumoasa.

Am inteles ca nu este obligatoriu sa avem un Dj la nunta daca avem invitati intr-un numar mai mic, si totodata acesta regula se aplica si invers, nu este obligatoriu sa angajam o trupa nunta Bucuresti pret daca avem o nunta mare.

Sunt persoane care au petrecut toata seara nunti pe mixurile unui Dj, iar nunta era formata din cateva sute de invitati, aceasta fiind alegerea lor.

Trupa Bucuresi pe care am angajat-o s-a pliat pefect pe gusturile noastre.
Mi-a placut ca a avut un repertoriu foarte variat, iar cei care alcatuiesc aceasta formatie sunt niste oameni minunati dar si talentati.

Atunci cand veti alege muzica de la nunta voastra cantariti bine ceea ce va doriti, si alegeti cu incredere ca totul va fi bine!