Trupa de nunta, cati membri ar trebui sa aiba?

Cu siguranta multi dintre noi atunci cand trebuie sa ne aleagem o formatia la nunta ne-am lovit de intrebarea aceasta: cati membrii ar trebui sa aiba o formatie nunta perfecta? pentru a crea o atmosfera unica, sau mai bine zis cati membrii trebuie sa aiba acea formatie ca sa poata sa ofere si sa intretina atmosfera pana dimineata?

Vom gasi foarte multe formatii nunta care au un componenta lor mai multi membrii, aceasta este si recomandarea specialistilor ca in formatie sa existe cat mai multi membrii, ideal ar fi un solist sau chiar si doi solisti, si apoi cu cat avem mai multi instrumentisti cu atat va fi mai bine pt sonorizare si pentru atmosfera.

Formatia Bucuresti este o formatie de nunta ideala cu suficienti membrii care poate fi ascultata atat la evenimente de genul acesta dar si la alte evenimente mai micute si intime!

Alegerea unei formatii nunta consta dupa parerea specialistilor si in component acesteia.

Cu cat formatia are mai multi membrii costul acesteia se va mari, insa nu trebuie sa tinem cont de acest criteriu.

Nu trebuie sa ne gandim la costul pentru o formatie nunta pret, ci trebuie sa ne gandim la faptul  ca muzica live oferita de truapa respectiva merita toti banii.

O formatie nunta Bucuresti recomandata in general ar trebuie sa aiba 4 sau 5 membrii cel putin.

Vom gasi si formatii care au si mai putini membri, 3 spre exemplu, insa ei folosesc ca instrumente orga si saxofonul, plus solistul, insa sa nu uitam sa amintim si de formatii mai mari, gen tarafuri insa aici intram intr-o alta categorie.

Componenta unei formatii este foarta importanta, de altfel este si un criteriu in alegerea acesteia, si ar trebui sa ne interesam de acest aspect mai mult decat de costul muzicii, unei formatii nunta pret, si sa ne documentam mai mult pentru a avea o nunta frumoasa.