Se termina vara – gata nuntile ?!

Vara e pe terminate, trebuie sa recunoastem cu totii, chiar daca ea inca se straduieste din rasputeri sa ramana de neclintat in fata fortelor vantoase ale toamnei, dar asta nu inseamna ca odata cu ea vor inceta si petrecerile, asa ca putem sta linistiti ca tot se vor gasi in continuare formatii nunta care sa ne incante si care sa ne ajute sa sarbatorim iubirea intr-un ceremonial de poveste, de care sa ne amintim si peste ani.

Nu trebuie sa va cramponati de ideea ca nuntile se fac vara. Daca nu ati reusit sa gasiti o formatie nunta care sa va multumeasca, ori nu ati reusit sa rezervati localul la care visati de cand erati mica, nu va grabiti, viitorul sot il veti avea tot langa dvs. si peste un sezon, asa ca mai bine asteptati, asa incat sa aveti cele mai mari sanse de reusita in organizarea nuntii perfecte.

Stiu, ai avut suficienta rabdare pana acum, mai ales daca perechea ta s-a lasat ceva vreme asteptata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa organizezi o nunta in pripa, pe repede-inainte. Daca tot ai asteptat pana acum, fa asteptarea asta sa conteze cu adevarat si asigura-te din timp ca vei avea o formatie nunta Bucuresti care sa reprezinte stilul tau de a te distra, dar care sa fie capabila sa armonizeze si dansurile generatiilor puse in comun odata cu ocazia nuntii tale. Chiar daca, in principal, nunta te priveste direct pe tine si pe cel sau cea cu care iti unesti destinele, nici invitatii nu trebuie pierduti din vedere, caci ei sunt aceia care si-au rupt din timpul lor anume pentru a-ti fi tie alaturi in ziua cea mare, asa ca macar un minim de consideratie merita.

Multe formatii nunta Bucuresti au programari si cu ani inainte de marele eveniment. Bine, poate ca nu chiar ani buni, dar cel putin cu un an inainte de ziua cu pricina. Asta nu inseamna totusi ca lucruruile nu se pot schimba intre timp, spre fericirea unora, bazata pe nefericirea altora. Spre exemplu, un cuplu se destrama inainte de a ajunge la altar, asa ca programarea li se anuleaza, evident. Un alt cuplu, ceva mai intarziat decat primul, automat poate sa profite de aceasta ocazie. Veti vedea ca artistii cu renume, precum cei de la formatia Bucuresti vor fi mai mult decat bucurosi sa se reorienteze din mers si sa asiste la un cu totul alt eveniment decat le-a fost programat initial. Si uite asa nimeni nu ramane fara muzica la nunta, ocazie cu care nuntasii pot in continuare sa se bucure de o seara agreabila intretinuta de oameni de viata, care stiu sa munceasca si sa petreaca frumos in timp ce intretin atmosfera de nunta.

Asadar, dragelor, nu va pregatiti sa trageti folia prea repede peste hainele de nunta. Mai lasati-le putin la aerisit inainte de urmatoarea dantuiala, caci toamna are si ea nuntile sale de sezon, asa ca mai bine ar fi sa va cautati inca de pe acum o haina sau un bolero care sa se potriveasca cu rochia de nunta preferata, asa incat nici macar temperaturile scazute, tomnatice sa nu va poate retine departe de ringul de dans.